lördag 14 oktober 2017

Long time no see!Det både känns som och är evigheter sen jag senast lade upp något på bloggen.
Skulle kunna komma med hur många förklaringar som helst men kortfattat kan vi ju sammanfatta det med vattenläcka, flyttkaos, renoveringskaos, privatlivet vändes upp och ned, heltidsstudier och heltidsjobb.
Det är många gånger som jag under de senaste åren har funderat på att lägga ned bloggen helt och hållet. Tiden har liksom inte funnits då jag har velat prioritera annat i mitt liv och nya passioner samt hobbys som tagit plats.

Det intresse som jag hade för smink fick stå i bakgrunden, inte för att jag inte längre gillade smink utanför att jag inte längre hade tid. Jag ville även inte handla så mycket saker som jag gjort tidigare och som jag kände behövdes för bloggen. Att alltid vara först med det nya och senaste.

En viss del av mitt skönhetsintresse har skiftat över till hudvård ( man blir ju inte yngre) men under de senaste månaderna så har jag känt ett sug igen efter smink och har både använt mer smink och handlat lite nya saker.

Daisy Beauty höll ett event för ett par veckor sen tillsammans med The Body shop som jag var på och jag hade så otroligt roligt. Jag hade glömt bort hur roligt det var att gå på såna event, få nörda ned sig i skönhet och träffa folk som är lika nördiga på det området. Insåg att jag även saknade att blogga eller i alla fall att ha en plattform för att dela med mig av denna sida av mig själv.

Så betyder detta att jag är tillbaka?
Ja typ i alla fall.
Med det sagt så vet jag inte om jag kommer falla av vagnen igen eller om livet helt enkelt kommer att komma ikapp med mig men jag kommer i alla fall att lite i smyg försöka dra igång bloggen och publicera saker någorlunda regelbundet.
Jag finns även på instagram där man kan se saker från mitt liv men där försöker jag hålla det mer personligt och inte bara skönhetsbaserat så det är mycket katter och Star wars.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar