torsdag 12 mars 2015

OPI Hawaii


Vårens kollektion från OPI har tagit sin inspiration från Hawaii och ju mer jag ser den desto finare tycker jag att den blir. Tycker att det är väldigt fina färger som man har satt ihop och nyanserna känns riktigt bra inför våren och sommaren.


OPI Go with the Lava flow- ett fantastiskt fint lack som är korallrött men inslag av rosa och skimmer i guld. 

OPI Lost my Bikini in Molokini - Lila krämlack som är lite svårfångat på bild, är blålila och inte fullt så ljus som på bilden nedan.

OPI Is Mai Tai crooked? - Härlig aprikost krämlack

OPI My Geck does tricks - Grönt lack som är något av en duokrom och skiftar från gulgrönt till grönt.

OPi Just Lanai-ing around- Gammelrosa krämlack, ser ut att finnas lite skimmer i den om man kikar på flaskan i solsken men inget som man ser på nageln.

OPI This color is making waves - Turkost lack som är duokromt och skiftar från turkost till blått. Den har också små multifärgade glitterkorn i sig. Helt otroligt snyggt.

OPI Is Hula-rious - Otroligt snyggt mintgrönt krämlack

OPI Aloha from Hawaii - Korallfärgat krämlack som lutar mot rosa snarare än mot orange, är ett riktigt lysande lack trots att det inte är neon.

OPI Pineapples have peelings too! - Roligt lack med gul bas och glitter i rött, blått och grönt.

OPI Hello Hawaii Ya? - Dammigt lila lack med lite grått i sig.

OPI Suzi Shops and Island Hops- Ljusrosa krämlack

OPI Do you take Lei away? -  Lerfärgat krämlack 
OPI Go with the Lava flow, OPI Lost my Bikini in Molokini, OPI Is Mai Tai crooked?, OPI My Gecko does tricks
OPI Just Lanai-ing around, OPI This color is making waves, OPI That's Hula-rious OPI Aloha from Hawaii

OPI Pineapples have peelings too! OPI Hello Hawaii Ya?, OPI Suzi Shops and Island Hops, OPI Do you take Lei away

Aloha from Hawaii, Just Lanai-ing around, Do you take Lei away?, This color is making waves, Lost my bikini in Molokini, My Gecko does tricks, Is Mai Tai crooked?, Hello Hawaii Ya?, Suzi Shops and Island Hops, Go with the Lava flow, That's Hula-rious, Pineapples have peelings too!

Det finns många godbitar i denna kollektion men om jag bara får välja några så är det Pineapples have peelings too!, My Gecko does tricks, This color is making waves, Tha's Hula-rious och Aloha from Hawaii som sticker ut för mig. Om ni bara ska ha ett lack från den här kollektionen så är det defintivit This color is making waves som jag rekommenderar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar