måndag 9 februari 2015

Abracadabra

Om det är en färg som jag tycker är väldigt svårt så är det teal och turkost. Tycker att det är otroligt fina skuggor men har väldigt svårt att få till sminkningar med såna skuggor då jag tycker de tar fram mina mörka ringa under ögonen.
Jag köpte för ett tag sen en palett från Neve Cosmetic som heter Douchrome palette, har spanat in den ett bra tag och när det var 20% rabatt så slog jag till. Kommer att lägga upp ett eget inlägg som den men som spoiler så kan jag säga att jag är väldigt förtjust och har använt den nästa varje dag...
I paletten så finns det en väldigt fin skugg som är turkos och heter Abracadbra och den skiftar en del mot guld. Bestämde mig för att leka lite med den skuggan när jag hade lite mer tid och detta blev resultatet.

Ansikte:
Pür Minerals Liquid Veil i Light
Anastasia concealer i 2.5
Shisedo Eye Zone corrector i 102 Light 
Lumiere Minerals Salmon concealer
Jane Iredale Whisper blush

Ögonbryn:
Viva La Diva Eyebrow fine liner
Maybelline Brow drama i Medium brown

Ögon:
Nars Pro Prime
Maybelline Color Tattoo Infinite White
Neve Cosmetcis Abracadabra
Urban Decay Buck
Wet n Wild Brulée
L´Oréal Silkissime eyeliner
Jane Iredale Cream
The Body Shop eye definer i Moonstone
L´Oréal So Couture mascaraJag började med att grunda med Nars Pro prime och Maybelline Color Tattoo i Infinite White för att få en bra bas som håller hela dagen och som är lite krämigar så att den lyfter fram färgen på skuggan mer.
I globlinjen så gick jag in med Buck som är en mellanbrun matt skugga och suddade den med en fluffig borste. Över hela locket lade jag sedan Abracadabra som jag också tog upp lite i globlinjen och tonade in i den bruna skuggan. Som highlighter under ögonbrynet har jag den matta skugga Brulée som är snäppet ljusare än min hy och vid den inre ögonvrån så har jag först kajalen Moonstone och sen skuggan Cream.

Längst med den nedre fransraden så har jag suddat in Abracadabra och på den övre vattenlinjen har jag den svarta kajalen Silkissime. Jag har också tagit lite av rougen Whisper och svept den där den bruna skuggan möter highlighterna vilket sätter lite pricken över i:et och knyter ihop looken lite, det gör verkligen skillnad så testa om ni inte har gjort det.
På fransarna har jag två lager av L´Oréal So Couture mascara som har varit en stor favorit sen strax innan jul. Har ni inte testat den så spring ut och köp!
2 kommentarer: