måndag 8 december 2014

Ruby Rouge

 Lördagen den 15 november så var jag på Beredskapsfest på Armémuseet i Stockholm och eftersom temat var sent 30-tal och 40-tal så passade jag på att göra en makeup och frisyr inspirerad av den tiden. Kan säga att jag höll på länge med håret, det kanske inte ser så svårt ut men detta var första gången jag testade och att göra en barrel curl var inte alls så lätt som jag trott så väldigt glad att jag skippade att testa victory rolls.
Mitt läppstift är ett av de nya Pure Reds från L´Oréal som jag älskar, skulle ärligt ha svårt att bestämma mig för vilken jag tycker bäst om. Denna var den som jag spontant drogs till först vilket är ovanligt då jag brukar föredra röda som går mott rosa och blått.

Ansikte:
Primer
L´Oréal Infailble foundation i True Beige
Anastasia concealer i 2.5
Shiseido eye zone corrector i light 102
Lumiere Minerals Salmon concealer
Sleek Blush i Fenberry

Ögon:
Nars pro prime base
Urban Decay Buck
Sleek makeup Stallion från Arabian Nights
Wet n Wild Brulée
The Body Shop Eye definer i Moonstone
Maybelline Master graphic liner

Läppar:
MAC prep and prime
L´Oréal Doutzen Pure red i Ruby rouge

Ögonbryn:
Anastasia Brow wiz i Brunette
Maybelline brow drama i medium brown.


Jag började med att grunda med Nars pro prime base och därefter lade jag Brulée, en matt skugga som är snäppet ljusare än min hud, över hela locket upp till ögonbrynen.
I globlinjen så hade jag först Buck som jag suddade en ganska bra bit upp mot ögonbrynen och därefter så gick jag in med den lite mörkare skuggan Stallion för att markera globlinjen ytterligare.
Jag har också haft Stallion längs med den nedre fransraden. Som higlighter vid den inre ögonvrån har jag använt eyeliner Moonstone. Min eyeliner valde jag att göra lite bredare och till det använde jag Maybelline Master graphic liner, en lite besvärligare borste i mitt tycke men sitter otroligt bra.
På läpparna har jag det fantstiska läppstiiftet Pure Red Doutzen's Ruby Rouge som är ett fantastiskt orangerött läppstift, den glider på otroligt bra på läpparna och sitter otroligt bra.

2 kommentarer:

  1. Ursnyggt! Både hår och mejk och läppar!

    SvaraRadera
  2. Superfin look! Och jag måste verkligen haffa de där röda läppstiften asap!
    Lotta

    SvaraRadera