lördag 27 december 2014

L´Oréal Pure Reds

L´Oréal släpper nu en limited edition kollektion som heter Pure Reds som innehåller tre läppstift och tre nagellack.
Vad jag har förstått så är detta en del i en större kollektion som kommer att släppas våren 2015 och då i 10 nyanser men är osäker på om de kommer att komma ut i butik här i Sverige, tidigare så har man släppt Perfect Nude enbart i flaggskeppsbutiken i Täby.
Det har också släppts olika nyanser i Europa då man i UK har fyra nyanser och då är det Blake, Julianne, Liya och Evas Pure Red som släppts.
I vilket fall som helst så är detta en genial idé och helt fanstiska läppstift. Älskar man röda läppstift vill man nog ha alla (skyldig!) men om man bara är ute efter att hitta sin perfekta nyans så är detta ett strålande tillfälle. Jag är grymt sugen på Juliannes pure red som går åt det rosa hållet, jag har sett det hos flera av de brittiska bloggarna och vloggarna och det ser fantastiskt ut.
De tre nyanser som släppts i Sverige är Blake Livelys Pure Rouge, Doutzen Kroes Ruby Rouge och Jennifer Lopez Fire Rouge.

Blakes Pure Rouge beskrivs som en ren röd, jag tycker att denna är en klassisk röd med blå undertoner. Nagellack är ett lila nagellack med varma undertoner och är det enda nagellack i serien som inte matchar läppstfitet. Är riktigt förtjust i detta lack men då är jag ju väldigt svag för lila också.

Doutzen Ruby Rouge beskrivs som en rubinröd men jag skulle snarare vilja kalla den för en röd med orangea undertoner. Nagellacket som hör till är lite rödare än läppstiftet men fortfarande orangerött.

JLo's Fire Rouge beskrivs som flammande tangerine men det håller jag inte riktigt med om, denna är en röd nyans som varken drar för mycket åt orange eller blått. Nagellack som hör till matchar läppstiftet väl i ton men har lite skimmer i sig så att de det ser mer levande ut på nageln.

Jag har använt samtliga läppstift och nagellack och det är svårt att välja en favorit men för naglarna så är det Blakes eller Doutzen som gäller. Det läppstift jag burit mest är JLo's Fire Rouge och det är för att det är en sån bra nyans då den varken drar mot blått eller orange. Alla läppstiften är krämiga, väldigt pigmenterade, går på bra på läpparna och har en bra hållbarhet. När jag testat dem så har jag inte använt läppenna men däremot så har jag haft en primer på läpparna vilket är ett måste för mig under vinter då mina läppar lätt blir fnasiga.
Läppstiften luktar ganska mycket, de har den klassika L´Oréal läppstiftsdoften vilket för mig gör att jag gillar dem extra, de påminner mig om när jag var yngre helt enkelt.
Jag rekommenderar alla nyanser starkt men jag tror att JLo's Fire Rouge är den som kommer tilltala de flesta eftersom den är neutral.

 Doutzen Ruby Rouge, Blakes Pure Rouge och JLo's Fire Rouge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar