måndag 20 oktober 2014

Sotad Sommargyllen

Jag börjar bestämt att bli friskare, har fortfarande lite lätt hosta men den är mycket bättre och med det har också min lust att sminka mig kommit tillbaka.
Denna sminkning blev jag inte helt nöjd med då den blev lite för mörk vid den inre ögonvrån så jag såg lite tröttare ut. Sommargyllen är en favorit bland de guldiga skuggorna som jag har, den är otroligt metallisk, sitter fantastiskt bra och färgen är underbar. Upptäckte efter jag tagit dessa foton och granskat dem att lampan i taket tydligen gått så jag är lite lätt gulare än normalt i huden..


Ansikte:
AnneMarie Börlind BB creme i Beige
Lush Ung igen
Anastasia concealer i 2.5
Shiseido Sheer eye zone corretor i 102 light
Lumiere Minerals Salmon concealer
Sleek makeup blush i Fenberry

Ögonbryn:
Anastasia Brow Wiz i Brunette
Urban Decay Naked
Maybelline brow drama i medium brown

Ögon:
Etude House Proof 10 eye primer
Essence Stay all day longlasting eye shadow i For Fairies
Idun Minerals Sommargyllen
Urban Decay Smog
Sleek Makeup Fenberry
The Body Shop Moonstone
Wet n Wild Brulée
H&M Highlight powder
Magnetic Lash mascara

Jag började med att grunda med Proof 10 primer och därefter lade jag krämskuggan For Fairies över hela den rörliga delen av locket.
I mitten av locket så packade jag den guldiga skuggan Sommargyllen och vid den inre och ytter ögonvrån suddade jag in den mörka bronsiga skuggan Smog. För att dels värma upp looken lite och knyta ihop det med rougen så tog jag lite av rougen Fenberry och svepte ovanför globlinjen.
Längs med den nedre fransraden så gjorde jag samma, den guldiga skuggan Somamrgyllen i mitten och Smog vid den inre och yttre ögonvrån.


Som highlighter under ögonbrynet har jag den matta skuggan Brulée och vid inre ögonvrån den champangefärgade kajalpennan Moonstone och highlighter från H&M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar