onsdag 1 oktober 2014

Hösten hos The Body Shop


Vid det här laget så vet ni att ett av mina favoritmärken är The Body Shop, har älskat dem sen jag gick i högstadiet och har många favoriter bland deras produkter.
Jag blir alltid glad när The Body Shop presenterar sina nyheter men jag blev extra glad denna gång då jag såg att de skulle lansera nagellack!
Så i mitten på september så var jag iväg på en bloggvisning, var superförkyld i förkylning nr 1 då och fick titta närmre på det som finns ute i butik nu. Det här inlägget var tänkt att gå upp lite digare men jag drog på mig en förkylning nummer två och har legat däckad i feber och hosta.

Till varje säsong så presenteras Beauty must haves, produkter som är de mest populära och omtyckta hos The Body Shop och som passar årstiden.
För höst/vinter 2014 så är det dessa produkter som lyfts fram:
White Musk Eau de toilette 225 kr/30ml 325 kr/60ml- en klassisk doft från The Body Shop. Jag kommer ihåg denna från när jag var yngre så det är en del nostalgi för mig kopplad till denna doft. Doftnoterna i den är lilja, ylang ylang, jasmin, vanilj och syntetik mysk
Activist Shower gel 145 kr/60 ml- den bästsäljande shower gelen för män med en doft av citrus, kryddor och träd. Luktar väldigt gott.
Hemp Hand protector 60 kr/30ml 130 kr /100 ml- en otroligt bra handkräm, tycker inte att den doftar så gott men den är verkligen toppen för torra händer. Innehåller hampafröolja.
Drops of Youth 375 kr/30ml 495kr/50 ml- En stor favorit bland kunder hos The Body Shop, en säljs var 30 sekund. Drops of Youth är ett serum som man använder efter att man tvättat ansiktet och som ska ge lyster, fukt och gör huden slätare och fräschare. Innehåller babassuolja och plantcellsextrakt från standlilja och bokträdets knoppar.
All-in-one BB cream 200 kr/25 ml- detta är en bb crema eller en färgad dagkräm, den ger lättare täckning. De har numera kommit ut med en ljusare nyans som heter 00 som verkar kunna passa mig som är väldigt ljus. Innehåller marulaolja. 
Shea Body scrub 195 kr /200 ml - ett sockerskrubb som doftar ljuvligt, verkar vara väldigt återfuktande och lagomt rivigt.
Camomile Sumptuous cleansing butter 185 kr/ 200 ml- ett rengöringssmör för ansiktet som smälter/ blir till olja när man masserar in den i huden. Väldigt effektiv på att ta bort smink.Den stor nyheten, enligt mig då, är att The Body Shop lanserar Colour Crush nail och de kommer i 24 nyanser varav en är ett bas/toplack. Färgerna sträcker sig från ljusa nude färger till riktigt mörka lack och jag tycker att de har gjort ett utmärkt arbete med att plocka fram nyanser. Alla lacken i dagsläget är krämlack och vi fick 5 nyanser med oss hem och jag har redan hunnit testa två av dem och hittills så är jag imponerad. Lacket kommer innehåller 6.8 ml ( 0.22 us fl oz) och kostar 95 kr.
De nyanser som jag lockas mest av just nu är:
A Grape affair - ljuslila lack
Got the blues- ett ljusblått lack med en hint av lila.
Hemp over heals- ett ärtfärgat lack
The Body Shop Green - ett mörkare grönt lack, samma färg som The Body Shop loggan.

Fram tills den 3/11 så har The Body Shop ett medlemserbjudande att man kan köpa 1 ögonskugga, 1 läppsift och 1 nagellack för 300 kr vilket gör att man spara 95 kr ( dvs man får nagellacket gratis).

I samband med detta så lanserar de också en nagellacks remover med mandelolja som är acetonfri och kostar 95 kr, en nail art penna som man kan göra prickar och ränder med ( den är dubbelsidiga) 50 kr samt en nagelfil i akrylglas som kommer att ligga på 75 kr.


 Hösten doftlansering är den spännande Red Musk som blev en väldigt trevlig överraskning även om jag pga förkylningen inte kunde känna så mycket doft på visningen. Corinne Cachen som har gjort parfymen har låtit den vara utan blommor och istället satsat på kryddor så parfymen har peppar, kanel och tobak i sig förutom musk och resultat blir varmt och sensuellt. Jag är redan väldigt förtjust och det känns som en väldigt passande doft för höst/vinter säsongen.
Parfymen kommer att släppas som Eau Parfume 525 kr för 60 ml och som Parfume Oil, 340 kr för 30 ml.


 Det bästa var nog att vi fick en flaska som blev graverad på plats med en valfri mening/ord och jag valde naturligtvist mitt bloggnamn Make it Fab.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar