söndag 23 februari 2014

Veckans kvintett- fem produkter från veckan som gått v.8


Just som jag trodde att våren hade kommit så snöade det igen här i Uppsala men nu verkar det som att det har börjat smälta undan igen. Har inget emot snö men är absolut inte förtjust i mellanvädret där det är mycket slask. Dessutom så får min hy frispel när det hela tiden skiftar mellan minusgrader och plusgrader vilket jag inte gillar. Önskar varmare väder så att jag slutar vara så torr i hyn nu!

Vision Haircare Thicker
En volym givande styling cream som jag faktiskt var lite skeptisk mot, har testat likande tidigare och de brukar antingen fungera men lämna håret med en strävare känsla som att det är otvättat eller inte göra så stor skillnad. Denna tycker jag fungerar bra på mitt hår däremot! Den påverkar inte håret så att det känns strävt eller fett men jag får absolut mer volym och håret blir lättare att forma.

The Body Shop Shimmer Cube 30 Brown
Är så otroligt förtjust i den kopparfärgade skuggan, den är finns att applicera som den är men om man väljer en fuktad pensel så är det helt fantastiskt fin.

Jane Iredale PurePressed base
Använder denna för att sätta och få lite mer täckning när jag har AnneMarie Börlind BB cream. Överlag en väldigt bra mineralfoundation och ett stort plus att den är pressad då den blir så mycket lättare att ha att göra med.

Huitieme Art Myrriadh
Denna parfym är en av mina absoluta favoriter, vilket kanske syns på mängden som finns kvar... Den luktar sött men inte för sött och är defintivt varm i tonen, jag upplever den som mysig och trygg och den får mig att känna mig ombonad. Perfekt doft för hösten och vinter och den sitter länge på huden dessutom.

Essie After school boy blazer
Ett midnattsblått krämlack som täcker med 1-2 lager, skulle vilja kalla det en ren perfektion faktiskt. Den ser nästan svart ut men man kan ana i de flesta ljus att den är mörkblå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar