söndag 2 februari 2014

Veckans kvintett- fem produkter från veckan som gått v.5


Fortfarande torr i huden, även om det börjar bli lite bättre, och denna vecka så lyckades jag dessutom få en spricka i överläppen, otroligt irriterande och sved ganska bra.
Så från i torsdags så har jag använt dels Jack Black lip balm och dels Lanolips. De två är bra på olika sätt, Lanolips känns som att den gör ett bättre jobb på att återfukta medan Jack Black är suverän på att lägga sig som ett skyddande lager över läppen och eventuella sår och sprickor läker mycket fortare.


MAC Off the Page
En otroligt fin orange skugga med skimmer i sig som jag inte använt så mycket tidigare men som jag i början av veckan bestämde mig för att testa. Man kan göra otroligt fina sminkningar med den och orange piggar upp ögonen väldigt mycket samt passar otroligt bra till bruna ögon. Jag har kört orange på locket och sen brunt i globlinjen nästan hela veckan men fredags så gick jag lite wild and crazy och hade lila i globlinjen istället. Blev väldigt fint, lite som en solnedgång.

NYX Jumbo pencil i Milk
Jag använder den som bas till skuggor som behöver något lite klistrigae och som gärna behöver något vitt under för att poppa. Denna vecka så har jag använt den främst med den oranga skuggan Off the Page men också med mintgröna skuggan Fresh Approach från MAC.

Jack Black lip balm
Denna vecka har mina läppar varit väldigt torra, speciellt i slutet av veckan då jag lyckades få två sprickor i överläppen vilket sved ganska bra. Jack Black lip balm är ett väldigt bra läppbalsam som läker sprickor på läpparna väldigt bra, den bästa jag har testat när det kommer till det faktiskt. Den är också ganska tjock och sitter väldigt bra på läpparna, om jag smörjer in mig på morgonen så känns det att jag har läppbalsam även strax efter lunch.

Nuxe Masque Créme Fraîche 24 hr Soothing and rehydrating fresh mask
Fortfarande torr i huden men tror det börjar bli bättre. Denna vecka så använde jag denna mask som är otroligt skön och gör att man känner sig väldigt babylen efter att man använt den. Tycker den gör ett strålande jobb att återfukta huden.

OPI I sing in color
Vampigt mörk vinrött nagellack som är otroligt glansigt och täcker i två lager, har en hel del liknande nyanser hemma men denna är väldigt lättlackad och slår nog därför min gamla favorit Zoya Casey.

2 kommentarer:

  1. Alltid kul att se! Jag är nyfiken på Nuxe-masken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är en väldigt bra mask! Ska skriva ihop en recension med mer info om den snart.

      Radera