onsdag 18 december 2013

Julen hos The Body Shop del 2: Makeup

Julen hos The Body Shop har länge varit en favorit hos mig, jag har aldrig gjort någon hemlighet av att jag älskar The Body Shop produkter och till julen så kommer de alltid ut med roliga dofter, fantastiak presentförpackningar och dessutom väldigt fina sminkprodukter.
Jag har ända sedan jag började intressera mig för smink varit förtjust i The Body Shops smink men med de senaste årens paletter, Moonstone förra året och dessa samt deras nya Colour Crush skuggor så tycker jag att de har bilvit ännu bättre.


Eyepalette- 295 kr
Radiance Powder- 275 kr
Eyedefiner-110 kr
The Sparkler- 255 kr
Colour crush lipstick- 165 kr


I år lanserar de precis som förra året två nya paletter och de två färgerna är Smoky Brown och Icy Plum.
Båda två innehåller fyra skuggor som går i ungefär samma toner varav en är matt. De glider också på väldigt fint på huden och är bra pigmenterade. De två matta skuggor är lite flammiga när man swatchar dem på handen men det är inget som märks när man applicerar dem med pensel på ögonlocken.
Jag älskar ju lila så jag föll som en fura för paletten Icy Plum som är så otroligt fin att det gör lite ont! Kan nog vara min favoritpalett för i år faktiskt.

Smoky Brown är också väldigt fin, jag menar titta på skugga nr 2! Pigmenteringen och färgen är fantastisk! Här igen så kan man se att den matta skuggan är lite flammig men det är inget som jag har märkt av när jag applicerat den på locket.

Som vanligt så har de också The Sparkler som är en sån fin och lyxig behållare att ha på sitt sminkbord, känns lite dekadent 20-tal över det hela. The Sparkler kommer i två färger: Enchanting Gold och Boudoir Pink. Både är väldigt fina och ger ett vackert skimmer på huden.

De lanserar också två nya nyanser i sin Colour Crush serie och det är Peachy Pink och Sweet Coral, båda ser otroligt fina ut  men jag tror jag gillar Sweet Coral mer. Jag har ganska pigmenterade läppar och alltför ljusa nyanser har en tendens att se lite konstiga ut på mig.
När jag började blogga och intressera mig för smink 2008 så var The Body Shops läppstift mina favoriter utöver MAC och jag måste säga att de tillhör fortfarande mina favoriter.Otroligt krämiga och sköna på läpparna.

De lanserar också en radiance powder, ungefär som den som lanserades i Lily Cole kollektion fast denna gång i champangetoner.  Till den så har man också en snedställd kabukiborste som är så otroligt mjuk.

Min favorit är helt klart paletten Icy Plum, den är otroligt fin och jag älskar färgen. Den andra paletten är också helt klart fin så skynda er och passa på med dessa finns i butik. De finns i alla fall fortfarande kvar i webbutiken.
Läppstiften är fina men jag tycker att det finns finare färger i deras sortiment än dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar