tisdag 17 december 2013

Julen hos The Body Shop del 1: Hudvård

Som vanligt så bjuder The Body Shop på fantastiska produkter nu inför jul och jag tänkt att jag skulle visa upp den lite på bloggen samt berätta om mina favoriter.


På hudvårdsida så ser vi samma dofter som förra året: Ginger Sparkle, Cranberry Joy och Vanilla Bliss.
Dessa var så pass populära att man bestämde sig för att ha dem i år igen och även om jag tycker att det hade varit roligt med någon ny doft så är jag väldigt glad att Ginger Sparkle kom tillbaka.
Jag älskar doften hos Ginger Sparkle och detta år så kommer jag defintivt att köpa en backup på både body buttern och shower gelen!

Lip Balm- 65 kr
Body Butter- 195 kr
Hand cream- 65 kr
Shower gel- 90 kr
Hand wash - 100 kr
Hand lotion- 150 kr
Heart soap- 40 kr
Home fragance oil- 60 kr
Body polish- 165 kr

Jag älskar The Body Shops body butter och i denna kollektion så är Ginger Sparkle min favorit tätt följt av Cranberry Joy. Är inte lika förtjust i Vanilla Bliss då jag tycker att den luktar lite för mycket men den är å andra sidan den som är mest återfuktande av dem. Jag brukar smörja in mig direkt efter duschen innan jag går och lägger mig men om jag har lite längre tid på mig innan jag går och lägger mig så fungerar Vanilla Bliss fint då doften hinner lägga sig lite.


Hand wash och Hand lotion kommer i 240 ml flaskor som är otroligt fina och kommer i ett otroligt fint set där man får dem båda samt en fin behållare. Jag tycker att den dels är otrolig fin som present men den skulle också passa väldigt fint inne på en gästtoalett eller på den vanliga toaletten om man vill lyxa till det lite. Kostar 225 kr.

Jag blev också oväntat förtjust i handkrämerna och dessutom så skänker The Body Shop 10 kr för varje såld Hand cream och Lip Dome till FN:s projekt Flicka som arbetar för att barnäktenskap och könsstympning i Etiopien. Detta pågår fram till den 31 december så om man behöver en handkräm nu i juletider eller en bra present så rekommenderar jag varmt denna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar