fredag 30 augusti 2013

Dollish Polish Space the Final Frontier HYPERDRIVE

"Space the final frontier, this are the voyages of the starship Enterprise. It's five-year mission: to explore strange new worlds, seek out new life and new civilizations to boldly go where no man has gone before"

När jag såg detta lack första gången så visste jag att detta skulle jag ha, eller egentligen så räckte det med namnet; Space the final frontier HYPERDRIVE. Lacket hade kunnat se ut lite hur som helst men nu råkar det också vara otroligt fint! Behöver jag nämna att jag älskar både Star Trek och Science fiction?

Space the final frontier HYPERDRIVE är att holografiskt lack med en blåsvart bas. Det holografiska syns mest i solljus och uppfattas lite mer som grått inomhus, jag skulle vilja säga att det är ett scatterd holo som bildar lite regnbågar. Jag är fantastiskt förtjust och gick omkring och höll upp mina naglar för kompisar och sa: Vet du vad det här är? Space the final frontier..... De flesta tyckte nog jag var lite udda.
Lacket glider på nageln otroligt lätt, täcker bra och absolut ingen holosjuka här inte.

Som baslack har jag Nubar foundation base, tre tunna lager Space the final frontier HYPERDRIVE och sedan avslutat med ett lager av det snabbtorkande lacket Seche Vite.

Lacket köpte jag från Dollish Polish och är ett minilack på 15 ml. Kostade $5.50 och tillsammans med det andra lacket jag köpte samt frakt har jag för mig att det landade på ca 125 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar