lördag 13 juli 2013

MAC pro longwear blush Stay by me

Jag ägnade en stor del av slutet på förra veckan åt att rensa bland min sminkprylar, är just nu uppe hos mina föräldrar i Hälsingland och ville ta med mig de smink jag inte längre ville ha hit så att systrar och syskonbarn får titta på dem, och hittade denna gobit.
Mac Pro longwear blush i färgen Stay by Me  ser inte mycket ut i förpackningen och inte heller ser den så imponerande ut swatchade men den blir väldigt fin på kinderna! Den ger en ganska subtil färg till kinderna men som piggar upp ansiktet.
Färgen på rougen är persikokorall och den är ganska skir så om man har mörkare hy än mig, har MC NC20, så får man nog packa på så mycket av produkten att den blir lite pudrig.

Jag har också använt denna som ögonskugga och den är också otroligt fin som det, piggar upp blicken och gör att man ser mer vaken ut.

Det enda klagomål som jag har angående denna är att den är ganska skir, så man får lägga på mer än ett lager för att det ska synas, den smular lite samt att den kan bli lite pudrig om man råkar ta för mycket. Har man fått till allt rätt däremot så är den en superfin rouge!

MAC Pro longwear blush kostar 215 kr och finns på Kicks.se, NK, Kicks PUB samt Åhlens City.

2 kommentarer:

  1. Jag gjorde också en utrensning i helgen. Det är skönt att få undan sånt som man inte använder längre och hitta sånt som man glömt att man hade :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är något av en samlare så jag har svårt att släppa taget om saker men det var riktigt skönt att få mer ordning på sakerna och dessutom att hitta på lite nya saker!

      Radera