lördag 11 maj 2013

The Body Shop Absinthe handserie


The Body Shop har lanserat en ny handserie som heter Absinthe som ska göra händerna rena, ta bort odörer och återfukta. Absinthe eller malört är väl kanske fämst känt som en alkoholhaltig gröndryck som påstås ha hallucinatoriska egenskaper och sägs ha inspirerat många konstverk och dikter men malört är också antispektisk.

Jag har hunnit testa denna serie nu ett bra tag och jag gillar den riktigt mycket. Doften är väldigt påtaglig och luktar örtigt, ungefär lite som Madaras produkter fast mer men jag gillar doften och har inget besvär av den.
Min två favoriter är tvålen och hand butter, tvålen rengör milt och utan att torka ut medan hand butter är en väldigt mjukgörande handkräm som går in snabbt i huden.
Kommer absolut att köpa en ny när min tar slut!


Absinthe purifying hand butter 135 kr
Innehåller community fair trade shiasmör, går snabbt in i huden och är väldigt återfuktande. Min favorit helt klart!
Jag använder denna innan jag går och lägger mig på kvällen samt på morgonen innan jag sticker på jobbet.

Absinthe purifying hand gel 50 kr
En bra hand gel att ha i väskan och jag föredrar denna framför de andra hand gel som The Body Shop har. Det är något med doften som känns renare.

Abisnthe purifying hand wash 95 kr
Mild tvål som effektivt rengör händerna utan att torka ut. Tar till och med bort lökdoft från händerna.

Absinthe purifying hand cream 100 ml 125 kr, 30 ml 60 kr
Handkrämen är inte lika återfuktande som hand butter men kommer i en otroligt praktisk tub som gör den perfekt för handväskan. Denna passer nog bäst till de som vill ha en lätt kräm som går in fort och som inte har så torra händer.

Eftersom serien har en så påtaglig doft så rekomenderar jag att man går in till en The Body Shop butik och testar krämen där för att se om man gillar doften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar