torsdag 23 maj 2013

Polish Revolution Zombie Gardens

Jag klickade hem några godsaker från Edgy Polish i början av månaden och denna var en av dem.
Har spanat på detta lack ett antal gånger innan jag slog till och nu när det finns en svensk webshop så tyckte jag att väntan fick vara över. Jag är väldigt förtjust i zombisar och med förtjust så menar jag en skräckblandad förtjusning ( kan faktiskt inte tänka mig en större skräck än zombisar) och tittar förtjust på zombiefilmer. 1 juni så ska jag faktiskt på Escape! Survive a zombie outbreak på Batalj i Örebro, fick biljett i 30 års present.

Zombie Gardens är ett grått jellylack med glitter i rött, rosa, grönt, gult och blått. Glittret är i olika storlekar och olika former, det finns både små runda, större runda och fyrkantiga glitter i lacket. 
Lacket är en jelly så den skir men efter tre-fyra lager så har man tillträcklig täckning och det torkar på en helt okej tid också. Glittret gav mig inga problem, jag behövde inte dutta ut det på nageln utan penslas bra på nageln.

Jag älskar detta lack, det är intressant, läckert och lite äckligt på samma gång. Den gråa tonen har en lila hint över sig och får en att tänka lite på förruttnelse men ändå fint på något sätt.
Är sugen på att skaffa både Vegan Zombie och Zombie Christmas också! 
Som baslack har jag använt Nubar Foundation Base, fyra tunna lager Zombie Gardens och sedan avslutat med ett lager av Lumos High Speed top coat.


2 kommentarer:

  1. Jättesnyggt! Var det inte det lacket du hade på Marina Tower? Såå snyggt!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är det här lacket som jag hade på Marina Towers, visst är det otroligt snyggt!

      Radera