måndag 22 april 2013

Satin Taupe och Club

För ett tag så övertalade Sanna och Des mig att jag verkligen behövde Satin Taupe från MAC och jag är nog böjd att hålla med så här i efterhand. Varför väntade jag så länge?
Sanna sa också att Satin Taupe är otroligt snygg tillsammans med Club och det är precis det jag har använt här. Har också hittat en ny favorit bland Isadoras Twist up gloss, nämligen Sugar Crush.

Ansikte:
La Roche-Posay BB cream i Light
Garnier 2 in 1 Tinted eye roll-on i 02 fair
MAC Mineralize concealer i NW20
bareMinerals Stroke of Light i 1 Luminous
Lumiere Minerals Salmon concealer
Shiseido Blush Stick i Peach Flush
bareMinerals Well- rested face and eye brightener

Ögon:
Urban Decay primer potion
MAC Satin Taupe
MAC Club
Urban Decay Virgin
Wet n Wild Brulée
bareMinerals Well-rested face and eye brightener

Läppar:
Isadora Twist up gloss i Sugar Crush
Jag började med att grunda med UDPP och därefter så lade jag Satin Taupe över hela den rörliga delen av locket. I globlinjen och i det yttre v:et så suddade jag in Club och i det yttre v:et så packade jag skuggan lite extra för att få fram mer grönt. Längs med den nedre fransraden så har jag Club.


Som highlighter under ögonbrynet har jag först använt den matta skuggan Brulée och därefter lagt Well-rested under den högsta delen av mina ögonbryn. Vid den inre ögonvrån så har jag använt den champangefärgade skimrande skuggan Virgin.
På läpparna så har jag Sugar Crush, den ser inte mycket ut i förpackningen men på läpparna så ger den en svag tint av rosa som sitter väldigt länge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar