torsdag 31 januari 2013

OPI Stay the night


När jag var på pressvisningen för OPI Euro Centrale så fick jag också med mig hem Mariah Carey kollektion och jag kastade mig i princip över lacket Stay the Night.
Detta var det lack som jag var mest nyfiken på och det gjorde mig inte besviken.

Stay the night är ett lack med svart bas och rött glitter, finishen är i den nya Liquid Sand och den blir matt på nageln och ytan blir skrovlig som sand ungefär. Jag trodde att detta inte skulle vara så mycket annorlunda än vanligt glitterlack men det är det faktiskt, ytan ser mer sandig ut i strukturen. Lacket torkar ruskigt snabbt och det är täckande med två lager.
Lacket håller också otroligt bra, jag hade mitt i 7 dagar och då hade jag bara minimalt med tip wear.
Jag är riktigt förtjust i detta lack då det är så vansinnigt snyggt! Skrovligheten på ytan känns mindre efter några dagar och det tittar också fram lite silver glitter i takt med att lacket nöts lite.

Som baslack har jag Nubar Foundation base och sedan två lager av Stay The night.

4 kommentarer:

  1. Jag måste verkligen ha detta, det ser så snyggt ut! Jag har inget emot att det är lite struktur på naglarna, det är bara roligt att pilla på =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka om det och blev förvånad över att det inte störde mig. Är mycket läckert!

      Radera