fredag 7 december 2012

Glöggmingel på Nordic Light Hotel med Vichy och La Roche-Posay


I tisdags så begav jag mig till Stockholm efter jobbet för att gå på glöggmingel med Vichy och La Roche-Posay. Det var ett väldigt trevligt mingel med väldigt blandat folk, både bloggare, journalister och apotekspersonal.
Sanna, Des och jag träffades redan på stationen men väl så träffade vi bland annat Kicki och Karin.

Vichy och La Roche-Posay visade upp dels lite nyheter som kommer i början på nästa år samt att de visade upp produkter som släppts i år och klassiker från märkena.
Vichy har jag väldigt goda erfarenheter av medan jag faktiskt aldrig testat La Roche- Posay, har dock varit väldigt nyfiken på märket.

En av de mest spännande produkterna som Vichy kommer att släppa i februari är en torrolja som kommer i sprutflaska. Oljan luktar fantastiskt, går in i huden snabbt och jag kommer att plocka upp ett eget exemplar så fort den når butikshyllorna.

 De släpper också en handkräm (vårdande, snabbtorkande och luktar persika/grape) samt ett läppbalsam. Läppbalsamet har jag faktiskt hemma och håller på att testa just nu och den verkar lovande.

La Roche-Posay ska lansera en bepanthenkräm som heter Ciaplast Baume B5, krämen är fet och går in i huden snabbt. Den innehåller bland annat 5% Panthenol, Madecassoside, zink och magnesium och ska läka och lugna skadad och irriterad hud.
De har också en tidigare kräm i sitt sortiment som tydligen är fantastisk på sårläkning, Ciaplast.

Jag blev riktigt nyfiken på deras foundations, de verkar ge en naturlig look men med mycket täckning.
Ska kika lite närmre på Toleriane Teint fluid i den ljusaste nyansen vid något tillfälle.
Internationellt så ska de lansera en BB-cream men om och när de släpps på den skandinaviska marknade var ännu osäkert.

Jag fick med mig några produktprover hem men mer om det i ett annat inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar