söndag 21 oktober 2012

MIYO Super Lash Mascara

MIYO är ett budgetmärke med en hel del bra produkter, det jag hittills har testat har imponerat på mig. Det som jag tycker är lite tråkigt är att det är svårt att få tag på produktern om man inte beställer online och jag föredrar att få titta på produkterna innan jag köper dem.

MIYO Super Lash mascara är en mascara med tre effekter, den ska förlänga fransarna, ge mer volym och mer defintion.
Den har en smal, ganska lång borste som är av plast som gör det lätt att komma åt de nedre ögonfransarna och den mot den inre ögonvrån. Jag är riktigt förtjust i såna här platsborstar och det har jag varit ända sen jag testade Max Factor Masterpiece mascara så jag kände på mig att denna kunde vara något för mig. Jag har hört en hel del blandade åsikter om denna, Fröken Rosa gillar den inte alls medan Honi är förtjust.
Jag måste sälla mig till hyllningarna faktiskt! Tycker att den är riktigt bra och ger mina fransar längd och volym. I vanliga fall så brukar mascaror vara ganska blöt när de är nyöppnade och behöva en vecka eller två på att klibba till sig innan jag gillar dem men med denna så var den perfekt från början. Den står också emot både regn och tårar riktigt bra för att inte vara vattenfast eller vattenresistent.

Det enda som är lite jobbigt är att det gärna blir lite kladd ovanför fransarna på ögonlocket men det kan jag defintvit leva med eftersom den ger mig så fantastiska fransar.
Priset är löjligt lågt, en riktig budgetmascara som leverar lika bra som dyrare mascaror.


Pris: 59 kr
Vart: Eleven, Nelly
Omdöme: : 4/5
Köpa igen: Absolut!

1 kommentar:

  1. Den fina sminkningen distraherar mig från maskaran, jättesnyggt!

    SvaraRadera