fredag 24 augusti 2012

Vampiga, bäriga läppstift

Jag skrev ju tidigare om att jag var väldigt sugen på att köpa Isadoras Femme Fatal men att jag egentligen borde låta bli då jag har så många vampiga läppstift. Tänkte att jag skulle ta och visa upp dem jag har och tänker då börja med de vampiga läppstift som går mot vinrött-lila, har en hel del som är mer lilabaserade också men de tänkte jag att vi tar en annan gång.
Nivea Mauve är väl den som egentligen inte skulle ha varit med i detta gäng utan i nästa men nu blir det här. Ser också att jag har glömt E.l.f Cheerfull Cherry som skulle ha passat in i denna kategori men vi får kika på den närmare en annan gång.
Var faktiskt inte riktigt medveten om hur nära vissa av dessa låg nyansmässigt...


Från höger till vänter: MAC Bing, MAC Night Violet, MUS Magic, MUS Endless Time
Illamasqua Diablo, Isadora Zinfandel, MAC Tribalista, Nivea Mauve och Clarins Raisin

MAC Binge och Night Violet är tyvärr limited editon men om de kommer tillbaka eller om man kan få tag på dem så är det väldigt bra läppstift. Formulan på dem är Mattene, vilket är en av mina favorit bland MACs läppstift, krämiga och välpigmenterade. Två av min favoriter är Illamasqua Diablo och Isadora Zinfandel som liknar varandra väldigt mycket. Det som skiljer dem åt är finishen, Illamasqua är matt medan Isadora är mer glossig.
MAC Tribalista är också ett glossiga vinrött läppstift som har en hint av lila men samtidigt är den inte lika kall som de andra läppstiften, tyvärr också en limited edition.
Om man är sugen på att testa men inte känner sig bekväm i de mer täckande stiften så är Clarins Raisin och Make up Store Endless Time bra alternativ. Båda ger en hint av bärighet till läpparna utan att för den skull vara täckande.

Få saker kan piffa upp en look som bäriga läppstift, oavsett om du är lite sminkad i övrigt eller om du har en del smink på dig. Det som är så fint också är att man kan variera graden från en tint av färg, som att man har ätit bär, till riktigt mörka vampiga läppar.
Trots att jag har så många så känner jag att jag vill ha fler.
Detta är ju en av höstens stora trender och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna motså de läppstift som lanseras i höst....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar