fredag 13 juli 2012

Pink Champange

Jag har ju semester just nu och det betyder att jag för det mesta går runt osminkad och gör så lite som möjligt, när jag väl ska iväg så försöker jag piffa mig lite extra och leka med skuggor men ibland räcker inte tiden till. Denna sminkning är från i juni när jag skulle iväg en snabbis på stan och ville piffa mig lite men hade inte så lång tid på mig innan jag skulle iväg.
Har hittat en ny favoritskugga som är alldeles utmärkt när man vill ha lite skimmer på locken men inte har tid att få det perfekt nämligen Lily Lolo Pink Champange. Har använt den riktigt mycket nu i sommar då den ger ett fint rosa skimmer till ögonen och öppnar upp dem lite extra så att man ser pigg ut.

Ansikte:
Lily Lolo Mineral Foundation i Blondie
Gariner 2 in 1 Tinted eye roll-on i 02 Fair
Lumene Dark under eye concealer
Lumiere Minerals Salmon Concealer
Lily Lolo blush i Candy Girl
Ögon:
Pink Champange
The Body Shop Carbon Brown Eye definer
Urban Decay Virgin
MIYO Super lash mascara
Jag började med att svepa Pink Champange över hela den rörliga delen av locket och suddade den lite lätt strax ovanför sloblinjen. Med den bruna kajalen så gjorde jag en eyeliner som jag sedan suddade ut, jag suddade den försiktigt uppåt och utåt. Sedan gick jag över allt igen med Pink Champange vilket gjorde att eyeliner dels blev ännu mjukare men också att det skiftade lite åt lila.Jag markerade också den nedre franraden lite svagt med den bruna kajalen och även där tog jag lite Pink Champange över för att sudda ut den och få den att skifta mot lila.

Som hihglighter vid den inre ögonvrån så har jag använt Virgin som är en champangefärgad skimmrig skugga.

2 kommentarer: