söndag 29 juli 2012

Favoriter Juni 2012


Som vanligt så blir jag lite tagen på sängen med att månaden snart är slut och jag helt har glömt att berätta om mina favoriter från månaden innan.... Juni var en ganska stressig, skulle göra klart en hel del innan min semester samt att jag hade sökt en befodran på jobbet som jag väntade på att få höra resultatet på.
Mina favoriter denna månad var inte alls svåra att lista då de var väldigt självklara, vissa är flitigt använda och andra var det kärlek vid första ögonkastet!


The Body Shop Shimmer Cubes 24 Lily Cole
Åh vad jag gillar denna palett, verkligen mina färger och jag älskar att jag kan slänga på dem lite fort och få en lite skirare makeup eller jobba lite och få fram intensiteten i skuggorna.

The Body Shop Eyeliner Lily Cole
Denna är lite besvärlig i appliceringen då den tenderar att bli lite ojämn men jag är beredd att förlåta denna nästa vad som helst då jag älskar färgen. När eyeliner väl har torkar så håller den väldigt bra, har tränat med den och det såg lika bra ut när jag kom ut från träningen som när jag gick in!


Essie Fear & Desire
Trodde inte att jag skulle älska detta oranga nagellack men det gör jag, en klar favorit som jag kommer att använda många gånger.

China Glaze Trendsetter
Härligt ärtsoppegrönt lack med guldskimmer, fult fast ack så fint!

CND Cuctical Eraser
Jag var skeptisk men efter både Violas och Des hyllningar så tänkte jag att prova kan man allt och jag sällar mig nu till lovsången. Har fått otroligt fina nagelband sen jag började med denna.

Lily Lolo eyeshadow Pink Champange
Superfin skugga som är ljusrosa, ger ett otroligt fint skimmer och jag har använt den över hela locket när jag inte riktigt har orkat sminka mig.


Eco Tools Flat Kabuki
Den här är supermjuk, lätt att jobba med och ger ett väldigt bra resultat!

Too Faced Shadow brushes Essential 3 piece set
Älskar den här setet, så otroligt mjuka borstar som gör det så otroligt mycket lättare att sminka sig. I setet ingår en blendning brush, en platt borste och en smudger brush, så allt man behöver i princip. Kommer i en praktisk behållaren så den är prefekt att ta med sig på resan.

2 kommentarer: