måndag 23 april 2012

Welcome to the Jungle

Jag letade runt lite bland mina ögonskuggor och hittade på City Jungle från Make up Store och bestämde mig för att det var dags att ta fram den och leka lite. Den har en snäppet mer blå ton i verkligheten än vad som syns på bilderna, den är turkosgrön med guldskiftning, väldigt fin men lite besvärlig att hålla på med. Den vill gärna bli lite flammig så man får applicera, sudda och sen packa på igen där den har mist sin intensitet.
Håret har jag först sovit med i fläta och sen gått över de delar som inte blev lockigt med OBH Nordica Artist Wave Maker. Inte fullt lika effektivt som jag hade hoppats. Vet inte om det är jag som gör något knasigt eller om mitt hår är svårlockat men jag får använda den högsta värmen, 180 grader, och dessutom hålla ganska länge men inte ens då blir det så tydliga vågor.

Ansikte:
Emite Makeup Foundation Primer
Jane Iredale Liquid Minerals i Warm Silk
Garnier 2 in 1 Tinted eye roll on i 02 Fair
Lumene Dark under eye circle concealer
Lumiere Minerals Salmon concealer
The Body Shop Baked to last blush i Petal

Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Make up Store City Jungle
Make up Store Goal
Urban Decay Naked
Urban Decay Virgin
Wet n Wild Brulée
Urban Decay 24/7 liner i Graffiti
MIYO Super Lash mascara

Läppar:
Tromborg Lips 10

Jag började med att grunda med UDPP och därefter packade jag City Jungel över hela locket och i globlinjen. Eftersom jag inte ville ha så mycket grönt ovanför globlinjen så suddade jag försiktigt ut City Jungel men utan att ta den så mycket uppåt. Ovanför globlinjen suddade jag in lite Naked och Goal.
Vid den inre ögonvrån och in en tredjedel på locket använde jag Goal för att få lite skimmer och en snäppet ljusare grön ton. Goal ligger också längs med den nedre fransraden. På vattenlinjen, både den övre och nedre, använde jag den gröna kajalen Graffiti.
Som highlighter under ögonbrynet har jag använt den hudfärgade skuggan Brulée och vid den inre ögonvrån den champangefärgade skuggan Virgin.

På läpparna har jag ett gloss från Tromborg som är rosa med mycket guldglitter i. Glosset var superfint på men tyvärr så kände glittret i glosset väldigt tydligt. Kändes lite som att man hade haft dit sand....

6 kommentarer:

 1. Gillar verkligen att sminkningen känns mild samtidigt som den sticker ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matchar faktiskt min jacka så det blev väldigt läckert!

   Radera
 2. Snyggt! City Jungle är jag ständigt sugen på att skaffa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en väldigt fin skugga, lite besvärlig men ack så fin!

   Radera
 3. Väldigt fint. Precis som Helena skriver mild men ändå lite edge!

  SvaraRadera