onsdag 15 februari 2012

Ripe Plum

Är ni less på mina sminkningar med Lily Lolo skuggorna? Jag är defintivit inte less och måste i princip behärska mig för att inte klicka hem fler. Detta är egentligen inte dagens sminkning utan från förra veckan. Just nu har jag gått in i läppstift fas så snart kommer det massa med dagens sminkningar med starkt läppstift istället.
Detta är alltså Ripe Plum, den skugga som jag hade tänkt skicka efter när jag klickade hem Chocolate Fudge Cake. Funderade ett tag på om jag skulle hoppa denna skugga då den var ganska lik MAC Club, Too Faced Lable Whore och en av definer skuggorna i Wet n Wild Comfort paletten.
Älskar denna typ av skugga och färgen så jag är mycket nöjd med mitt köp!

Ansikte:
Lily Lolo Mineral Foundation i Blondie
Gariner 2 in 1 Tinted eye roll-on i 02 fair
Lumene Dark under eye circle concealer
Lumiere Minerals Salmon concealer
The Body Shop Pearlscent blush i Cool Dusk


Ögon:
Urban Decay Primer potion
Darling Girl Glitter Glue
Lily Lolo Ripe Plum
Urban Decay Naked
Urban Decay 24/7 liner i Whiskey
Wet n Wild Brulée
E.l.f Eye Transformer palette
L´Oreal Volume Million Lashes Extra Black
Jag började med att grunda med UDPP för att skuggan ska sitta hela dagen. Eftersom jag ville få fram det duokroma mer så ville jag ha en klistrig bas och valet föll på Glitter Glue från Darlign Girl. Den duttades försiktigt på den rörliga delen av locket. Med en platt borste så packade jag Ripe Plum över hela locket och en bit upp i globlinjen. Suddade sedan uppåt och utåt med MAC 217 för att få mjukare kanter. För att ta bort lite av det röda i skuggan så lade jag lite av Naked strax ovanför globlinjen.
Som highlighter under ögonbrynet använde jag den hudfärgade skuggan Brulée och vid den inre ögonvrån den guldiga skugga från E.l.f eye transfomer paletten.
På vattenlinjen har jag använt den bruna kajalen Whiskey.

4 kommentarer: