tisdag 17 januari 2012

OPI Stranger Tides

Detta lack kom ut med OPI Pirates of the Caribbean kollektion förra våren och jag klickade hem ett miniset med lacken i somras. Av någon anledning så har de flesta av lacken blivit liggande otestade, även om de såg fina ut så var jag inte så sugen på krämlack så de har stått på mitt skrivbord. Men förra veckan bestämde jag mig för att jag inte riktigt orkade med glitter på ett tag och blicken föll på detta lack.
OPI Stranger Tides är ett blek, lite pastelligt men ändå smutsigt grönt krämlack. Det är något skirt vid första lagret men täcker med tre tunna lager. Lacket flyter på bra över nagel och har en hel ok torktid.

Jag är väldigt förtjust i detta lack, nu älskar jag alla gröna lack men detta känns extra intressant i mina ögon eftersom det är en smutsig pastell och det är väldigt unikt i min samling.
Som baslack har jag använt Scratch Nails Ridge Filler, tre tunna lager av Stranger Tides och ett lager snabbtorkande överlack, Seche Vite.
På bilderna har jag haft lacket i 2-3 dagar.
Fläckarna på lillfingernageln är bläck då jag uppenbarligen inte kan låta bli att få bläckfläckar på dem när jag har ljusa krämlack.....

1 kommentar:

  1. Det där var finare än jag trott från flaskbilder...

    SvaraRadera