tisdag 15 november 2011

Favoriter i Oktober 2011

Trodde att jag skulle få problem att komma på favortier till oktober månad men det visades sig att jag hade alldeles fel...
Oktober har varit en väldigt stressig och på frestande månad och tyvärr så lär nog november bli värre men jag tröstar mig med tanken att det snart är december.

Jag var inte säker på om denna gjorde något för min hy så jag slutade med den ett tag, tror jag höll upp i lite mer än en månad kanske till och med två. Det tog ett tag innan jag insåg att man hy kändes lite stramar och att det var något som sakandes. Beställde denna igen och nu känns huden mer återfuktade. Gillar verkligen detta serum, den känns skön på, hjälper till att återfukta huden och luktar gott. Just nu verkar den inte finnas tillgänglig på GoW men jag hoppas att den kommer att återkomma i sortimentet.

En stor fin borste gjord av Taklon ( syntet), den är otorligt mjuk och applicerar mineral foundation bra. Den är något stor för att komma åt kring näsan men jag tycker att det fungerar helt okej. Kommer i ett otroligt praktiskt ställ.

I början på hösten, eller ja i september så gav jag mig ut på en jakt efter ett snyggt vampigt lack. Hade väldigt svårt att hitta ett som jag gillade, vissa var för bruna, andra för röda eller för mörka. Tittade på bilder av i princip hur många vampiga lack som helst. Var ute efter ett mörkt, nästan svart, rött lack med dragningar mot lila istället för mot brunt men utan att det lila tar över. 
Tillslut så hittade jag en bild på ett lack som verkade kunna fungera, gjorde mig redo att klicka hem den när jag plötsligt insåg att jag kände igen namnet. Letade i min lack låda och ja där var det....
Casey är ett otroligt snyggt lack, det perfekta vampiga lacket och det har legat i min lacklåda sen januari 2009...

Naked paletten, ett av mona bästa köp någonsin. Så otroligt användbar, lätt att använda och med fina färger. Använder denna flera gånger per vecka. Speciellt bra om man har bråttom.

Rockstar är en mörk varmlila kajal som jag faktiskt inte hade använt innan oktober rmånad, förstår inte riktigt varför när den är så fin. Har använt denna när jag gjort lila sotningar. 

The Body Shop Pearlscent blush i Cool Dusk
Denna var limited edition från hösten 2009, fanns i två färger och jag köpte den i kalla rosa färger, Cool Dusk. Använde den i princip non stop tills jag såg att den inte hade kvar sin dome och då slutade jag eftersom jag inte ville att den skulle ta slut. Nu har jag plockat fram den igen och den är så fin. Vill aldrig att den ska ta slut! Har ett otroligt fint glöd, den är skimrig men på ett glödande sett om ni är med mig?
Om någon vet en dupe till denna så skulle jag bli väldigt glad! Eller om The Body Shop skulle kunna tänka sig att släppa dem igen kanske?

Luktar otroligt gott, kommer i en trevlig pumpflaska och går fort in i huden. Har använt den främst när jag inte har haft tid att vänta på att krämen ska sjunka in i huden.

Wiggly Perfume är ett indie företag som gör parfym som säljs via Etsy, jag beställde två prover från dem och en av dem blev raskt min favorit. Honeysuckle Sweet Tea beskrivs som "rich black tea with sweet, summery honeysuckle and a base of golden honey" .
Den luktar otroligt gott och när jag har den på mig så går jag runt och sniffar på mina handleder lite titt som tätt.

E.l.f eye transformer
Köpte paletten främst för att jag ville ha ljusa skuggor som ändrade sig över svarta baser, ungefär som Sebastian Truccos Angel paletten, men det visades sig att jag älskar denna som highlighter. Använder den guldiga skuggan i paletten nästa varje gång jag sminkar mig. Den är otroligt fin och jag älskar den.

2 kommentarer:

  1. alltid kul att läsa om favoriter! Farligt för köpsuget, dock :)

    SvaraRadera
  2. jag är så sugen på naked paletten :) den ser ju underbar ut!

    SvaraRadera