tisdag 18 oktober 2011

Favoriter i September 2011

 Nu har det deifntivit gått och blivit höst, mitten på oktober och det betyder också att det snart är jul!
Ja det stämmer, jag är en sån person som börjar tänka på julen redan i oktober!
Men nu är det ju september vi ska prata om och närmare bestämt mina favoriter från den månaden. 
Jag hade ganska fullt upp i september och körde på i samma spår, jag försöker visa nya favoriter varje månad men det betyder inte att de gamla favoriter från förra månaden inte är favoriter längre utan om jag har hittat en favorit då brukar den ofta få hänga med ett tag.

L´Oreal Volume Million Lashes Extra Black
En alldeles fantastisk mascara, ger bra med volym, längd och svärta och sitter riktigt bra på mig. Den är lätt- och snabbmålad och ger mig precis såna fransar som jag vill ha.

Sally Hansen HD Nail color i Laser
Det tog mig ett tag innan jag slog till på detta lack, har suktat efter det sen jag såg den hos Sminkan men i somras så klickade jag hem den från Ebay och det blev snabbt en favoriter. Jag målade om med detta lack 3 gånger innan jag bytte till en annan färg, vilket aldrig har hänt med ett annat lack. Nu måste jag bege mig ut på jakt efter nästa lack från samma serie, nämligen DVD.

Darling Girl Kiss me tinted lip balm i Pomegranat Pout
Ett otroligt snyggt läppbalsam, ger mer färg än vad man kan tro. Pomegranat Pout är ett rödlila läppbalsam som jag har använt i några FOTD, kan ses här och här.

Pomegarant Pout och Zinfandel

Isadora Zinfandel
Jag såg på en gång att jag skulle älska detta läppstift, underbar röd med en hint av lila och underbart vampig.
Otroligt förtjust i detta läppstift, tycker att det är smidigt att piffa upp sin outfit med. Antigen så målar man på ordentligt eller också så duttar man försiktigt på den och sprider med fingrarna för en lite mer diskret look.

The Body Shop Hemp Hand Protector
Jag gillar inte alls lukten det ska erkännas och min sambo tycker att den luktar mögel men den är ack så fantastisk. Jag använder den på kvällarna dels till mina fötter och sen också till händer som en nattkur. 
Kan säga att denna kräm har fått bort nästan alla mina sprickor på hälarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar