torsdag 25 augusti 2011

Pressfrukost på Kicks

I går morse så klev jag upp väldigt tidigt för att kunna åka till Stockholm och gå på Kicks pressfrukost. Väl där så träffade jag en massa andra fina skönhetsbloggare: Purity, Fröken Rosa, Beleza, SaintBella, Delinda, Carina och Karin. Var väldigt trevligt att träffa alla!

Kicks firar 20 år och bjöd in till pressfrukost och passade också då på att visa upp sitt nya koncept och visa lite av hösten nyheter. Inredningen på Kicks butikerna kommer att se annorlunda ut jämfört med tidigare,det kommer att bli öppnare, med svarta hyllor och känns väldigt lyxigt tycker jag.
När jag kom dit och blev visad till frukost bordet så blev jag lite till mig i trasorna, inte så mycket över frukosten utan över efterrätten.....
De bjöd på muffins, cakepops och små söta kakor i form av nagellacks flaskor. Hur söta som helst!


Kicks erbjöd också de som kom manikyrer eller sminkingar, Karin på  passade på att få naglarna lackade medan Bella blev sminkad.

Kicks kommer i höst att lansera ett eget makeupmärke, Kicks makeup och först ut att lanseras är nagellack.
Lacken kommer i 8ml flaskor, kostar 39 kr styck och kommer att finnas i 40 färger. Lacken såg otroligt fina ut och jag ångrar lite att jag inte slog till på några. Släpps vecka 36.

Det lanseras också lite nya parfymer i höst bland annat Elie Saab Le Perfume och DKNY Golden Deliscious.
Vi fick också kika på fler nyheter från bland annat Essie, Gorillas and Friends, BareMinerals och GoodSkin Labs. Jag kommer att presentera dem lite närmre i ett eget inlägg.

Vi fick en väldigt väl tilltagen goodiebag och jag blev alldeles till mig trasorna när jag såg att Lancomes nya mascara Hypnose Doll eyes var med.


Jag lånar också frisk bilden från Carina på mig och min plus 1, Helena.
Vi fick också 20% på hela sortimentet så jag passade på att handla två saker men mer om det senare!

2 kommentarer:

  1. åh.. verkar ju hur najs som helst! nästa gång du ska på nåt liknande, kan inte jag få följa med då? plz plz om jag bjuder på en biobiljett eller nåt? ;)

    SvaraRadera
  2. Maja: Det var väldigt trevligt och det är nog inte helt omöjligt att det går att ordna!

    SvaraRadera