tisdag 30 augusti 2011

31 Days of beauty Dag 27: Var förvarar du ditt smink? Visa din sminksamling!

Detta är ett inlägg som jag fasat för hela utmaningen......
Jag önskar så att jag kunde visa upp en fin och ograniserad sminkyta där allt ser bra ut men jag jobbar inte riktigt så och har aldrig gjort.
Min metod är snarare organiserat kaos och ja så i samma ordningen har jag mitt smink.
Jag får ryck och städar och gör fint men i takt med att jag använder grejorna så återgår det till ett slags organiserat kaos igen.

De saker som jag använder mest har jag inne i badrummet och då främst på tre olika hyllor, en för penslar, pennor och lite gott och blandat och sen nästa hylla så är det läppstift, läppglans, ögonskuggor och ansiktsprodukter.
I den tredje hylla förvarar jag de paletter som jag använder mest, min MAC palett, Too Faced Romatic eye, Too Faced Neutral eye och Urban Decay Naked.


 Jag har även en liten vertygslåda, som jag köpt på Clas Ohlson , som innehåller lite gott och blandat.
De två övre sektionerna är välorganiserade, i toppen som går att öppna har jag många av mina pigment och då främst Taylor Made minerals, MAC pigment sample och lite pigment samples från diverse märken.
I den övre delen inne i själva lådan har jag många av mina MAC grejor, det är de som jag inte använder lika ofta som de som jag har framme. Det har också smygit sig dit lite läppstift från bland annat The Body shop och så lite fler pigment prover.

I den undre sektion så är det ett totalt kaos, jag brukar ha det lite mer organiserat men jag letade efter en läppenna för någon dags sen när jag hade bråttom och då blev det som det blev.

Ut i köket står min Helmer, skulle gärna vilja ha en till men jag har inte plats just nu. Måste verkligen rensa lite bland resten av möblerna...
På Helmer så står det lite hudvård som jag använder, rouger, parfym och saker som ska testat.
I Helmer så är det bland kaos med mer organistation,
I de tre nedersta lådorna har jag nagellack som borde vara ograniserade efter märke men som inte är det just nu. I de andra lådorna har jag lite diverse småprover, reseförpackningar, nagelderkorationer, läppglans och mer nagellack.

På mitt skrivbord, som troligen är det mest organiserade,  har jag saker som ska testas och sen skrivas om i bloggen, samt nagellack som jag har lackat med på senare tid.


Så min metod är organiserat kaos helt enkelt.....och ja jag har jäkligt mycket smink.
Som min sambo sa när jag började spåna högt, vart förvarar jag mitt smink: Överallt!!

1 kommentar: