söndag 14 augusti 2011

31 Days of beauty Dag 13: Brukar du använda bronzer? Favorit?

Inte så mycket på vintern men definitivt på sommaren. Dels så använder jag bronzer till att göra kindbenen skarpare, ge mig själv lite mer färg och ibland också som rouge.
Jag föredrar en matt finish på mina bronzing puder men om det ska användas till rouge eller för att ge en solkysst look så kan det vara riktigt fint med lite skimmer i den också.
Too Faced leopard Love, The Body Shop Honey bronze bronzing powder 02 fair matte, Oriflame Natural Bronzer och Bronzer från Yves Rocher.


Just nu så är min favorit The Body Shop Honey Bronze bronzing powder i 02 Fair matte, den passar min hudton otroligt bra, kan använda den både som rouge och som contouring.

Jag har också ganska nyligen införskaffat en bronzer från Too Faced, Leopard Love paletten, som jag gillar men som jag inte riktigt har prövat tillräckligt för att kunna säga att det är en favorit men vi skulle kunna kalla den för en bublare.

En äldre favorit är en väldigt fint skimrande bronzer från Yves Rocher som jag inte kan hitta något namn på. Den ser skrämmande orange och mörk ut men på så är den faktiskt riktigt fin.

Oriflame Natural Bronzer från deras sommarkollektion är också en fin bronzer som har ett lager guldpray. Själva guldet är superfint att ha som highlighter om man är lite brun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar