torsdag 11 augusti 2011

31 Days of Beauty Dag 10: Vilken är din favoritconcealer?


Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen favoritconcealer, man kan säga att jag letar fortfarande.
Sen så kan jag tycka att det är svårt att ha en favoritconcealer också eftersom man har olika concealers för att täcka olika saker.
För att täcka finnar så har jag faktiskt två favoriter:

Make up Store Blemish concealer i färgen Dark ( som inte verkar finnas på deras sida)- är en concealer med Salicylic Acid, eucalyptus och pepparmintolja. Torkar ut finnarna och täcker väldigt bra.

Everyday Minerals foundation i Perfect- ett mineral puder, ellet ja foundation, som är lite ljusare än min hy och som jag brukar använda antigen för att fixera den förra concealern eller också om jag har några röda fläckar som jag vill få bort.

För mörka ringar under ögonen så använder jag för tillfället tre olika concealer, jag lägger dem lager på lager kan man säga.

Garnier 2 in 1 tinted eye roll-on i 02 fair- ingen concealer som gör underverk för mig men det fungerar alldeles ypperligt som bas för de andra concealerna.

Collection 2000 Illuminating touch i 02 neutral- den här använder jag för att ljusa upp under ögat.

Skin Food dark circle concealer cream i 01- en concealer med en hint åt rosa-laxrosa som maskerar ringarna helt ok.

Lumiere Minerals Salmon Concealer- använder jag som fixerings puder samt för att ta bort det sista av det blåa.

De är de favoriter som jag har just nu men jag är alltid på jakt efter en perfekt concealer speciellt för att maskera de mörka ringar under ögonen som jag har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar