måndag 20 juni 2011

Save the Trolls med inspiration från Illamasqua

Jag blev så förtjust i promobilden för Illamasquas nya Skin Base att jag var tvungen att prova den själv. Letade lite bland mina sminkprylar och hittade några skuggor som skulle duga för ändamålet. Min look är lite mörkare och lite mer lila men jag är ändå nöjd och skulle kunna tänka mig att ha den på jobbet. Det blev oväntat snyggt med lila skugga och aprikos eyeliner.
Ansikte:
Nvey Eco Moisturising Fluid i 510
Skin Food Dark circle concealer cream i 01
Lumiere Minerals Salmon Concealer
The Body Shop Roseflower blush i Pink

Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Hot Pot S19
Hot Pot S09
Manly 120 paletten laxrosa skugga
Manly 120 paletten en vit frostskugga
MAC Sculpt&Shape Accentuate
Isadora WigWham mascara

Läppar:
She minerals Save the trolls
Loreal Galm Shine Clear Crystal

Naglar:
Essie Licorice
Eyeko Lilac Polish
Jag började med att grunda med UDPP för att få lite mer tryck i ögonskuggan. Den lila hot poten S19 lade jag sedan över hela locket och försökte få till en hyfsad skarp kant. Som eyeliner har jag använt en kombination av en laxrosa skugga från Manly paletten och den aprikosa skuggan Hot pot S09, båda två har jag applicerat först med fuktad pensel och sen med torr pensel.
Som highlighter har jag använt den hudfärgade skuggan Accentuate på ögonbrynsbenet och en vit frostig skugga från Manly paletten vid den inre ögonvrån. Jag har också lite av den rosa rougen alldeles vid ögonbrynet vid den inre ögonvrån.

Eftersom jag inte äger något läppglans som är lila så skapade jag ett med hjälp av det lila pigmentet Save the trolls och det genmonsinliga glosset från Loreal.

Naglarna var lite mer besvärliga att göra och linjerna är väl inte helt raka. Jag har använt Essie Licorice som bas, målade två lager, och sen är tipparna gjorda dels med stöd av mall och lite frihand. Lacket är Eyekos Lilac Polish. Måste säga att jag tycker att kombination är fantastiskt snyggt.

2 kommentarer: