söndag 5 juni 2011

Recension:D.j.v Beautenizer Fiberwig LX Mascara

Jag har nu testkört Fiberwig LX mascaran och känner att jag kan ge en ordentlig recension.
D.j.v Beautenizer Fiberwig LX mascaran är alltså en fibermascara som har småfibrer som lägger sig runt och på fransarna.
Jag vet inte riktigt om ni kan se fiberna ovan men det är i alla fall de som man kan ana sticker ut från borsten.
Utan mascara

Mitt absoluta första intryck av mascaran var inte så imponerande. Det jag främst vill ha av en mascara är volym och denna mascara gav vid först intryck inte alls någon volym utan endast längd. Innan jag provade denna mascara så använde jag Isadoras Whigwham mascara och den ger otroligt med volym. Däremot så blev jag väldigt imponerad av längden som man fick, ibland lyckade jag riktigt bra med fibrerna i mascaran så att längden nästan blev en smula löjlig.
ett lager mascara

Efter några användningar så märkte jag att jag började få till volymen mycket bättre och det finns vissa gånger som det har blivit ordentligt med volym. Det finns en tendens till spindelbensfransar men det på ett positivt sätt om ni förstår vad jag menar.
tre lager mascara

Den håller fantastiskt bra, genom svett, regn och tårar så sitter den på plats utan att smula eller för flytta sig. Jag har provat den när jag tränat, cyklat i värme, i regn och på dansuppvisningar så den är ordentligt testad i olika väder.

Det som kan vara lite jobbigt och speciellt för linsbärare är att om man får fibrer i ögat så gör det ont, det sticket på ungefär samma sätt som det gör när man får en ögonfrans i ögat. Råkar man kladda lite på vattenlinjen så vill man defintivt ta bort det annars så kan det börja sticka och svida lite. Jag har inte varit så otroligt besvärad av detta men lite irriterande är det ju...

Överlag så måste jag säga att jag är otroligt nöjd med mascaran, den är en otroligt bra vardags mascara som man kan bygga på för att få lite festligare fransar. Man bör inte förvänta sig överdrivet med volym men däremot längd. Den är dock dyr, 229 kr och det är egentligen lite mer än vad jag vill betala för en mascara men denna gillar jag så pass mycket att jag nog skulle kunna tänka mig att kunna köpa en ny.

229 kr på Kicks och Åhlens

2 kommentarer:

  1. Är denna mascaran och den japanska fiberwig samma sak? Är sugen på att testa sen framöver...

    SvaraRadera
  2. Elena: Om det är Imju Fiberwig som du menar så är det samma företag. Den här har en annan borste som är lite kurvig, som ett c. Har hört bra saker om båda mascarorna men de kanske inte ger så väldigt med volym.

    SvaraRadera