onsdag 8 juni 2011

Half Baked Creep till Kulturernas Karneval

Detta är egentligen inte dagens och inte ens från juni utan den har lagat och väntat i arkivet sen den 28 maj. Den 28 maj så var det Kulturernas Karneval i Uppsala och min dansgrupp, Tiktaalik, var naturligtvis med.
Otroligt roligt men samtdigt ganska jobbigt då vi dansade i tåget i ca två timmar för att sedan gå direkt upp på scen och uppträda. Note to self ha paus emellan nästa gång....Jag kanske ser en smula trött ut på bilderna? Bilderna är tagna efter jag kom hem så här jag jag varit på benen dansande 5-6 timmar ungefär så jag kände mig ganska sliten.

På bilderna så har jag också mer av min ustrysel än vad ni brukar se, jag har på mig min bindi (köpt på Indiska) och blommor i håret. Jag hade också mina kjolar och mynbh på mig, ni kan se bild från tåget här.

Jag valde att gå ganska light på sminkningen än vad jag brukar eftersom vi skulle vara utomhus i normal belsyningen, ska kanske tillägga här att jag brukar göra mörka sotningar annars....
Listan på vilka ögonskuggor jag använt är milslång, jag vet, men det var mest för att jag experimenterade mig fram till hur jag ville ha det och ja då kan det bli så...

Ansikte:
Ldb Sun lotion spf 30
Nvey Eco Moisturising fluid foundation i 510
Lumiere Minerals Light Neutral
Skin Food Dark circle concealer cream i 01
Lumiere Minerals Salmon Concealer
NYX blush i Taupe
The Bodyshop Roseflower blush i pink

Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Sin
Urban Decay Naked
Urban Decay Buck
Urban Decay Toasted
Urban decay Half Baked
Urban Decay Hustle
Urban Decay Creep
Urban Decay 27/7 liner i Zero
Eyeko Grafitti eyeliner pen i Purple
MAC Sculpt & Shape i Accentuate
D.j.v beautenizer Fiberwig LX mascara

Läppar:
Prep& Prime Lips
Nyx Currant lip liner


Jag började med att grunda med UDPP över hela locket ända upp till ögonbrynsbenet. Därefter så har jag gått in med den guldrosa skuggan Sin över hela locket, i globlinjen har jag med en fluffig borste lagt Naked och sedan också för att definiera lite mer Buck.
På den yttre häflten av locket har jag använt mig av en tuapefärgad skugga, Toasted och suddad den in mot mitten. Med en spetisigare borste lade jag sedan Hutle, mörkbrun skugga med skimmer, i globlinjen.
Eftersom jag inte riktigt var nöjd så gick jag in med den guldiga skuggan Half Baked mitt på ögonlocket och suddade kanterna och lade den svarta skuggan Creep i globlinjen.
Som highlighter har jag använt den hudfärgade skuggan Accentuate, den hjälper också till att göra så att den svarta skuggan smälter in bättre mot huden.
Med eyeliner i lila från Eyeko har jag gjort en eyelinervinge och sedan förstärkt franskanten genom att dels måla på vattenlinjen, den övre och den nedre, men också tätt intill den övre fransraden.

3 kommentarer: