tisdag 7 juni 2011

BB Couture Dragon's Breath


Det här lacket har jag faktiskt haft i två veckor eftersom jag tyckte att det var så otroligt snyggt. Måste säga att BB Couture har imponerat ordentligt på mig i alla fall när det gäller de lacken med skimmer i. De sitter fantastiskt, lacken har ett otroligt fint djup och det är trots glittret inte svårt att få bort.

Dragon's breath är ett lila lack med väldigt mycket rött i sig, i vissa ljus så ser det nästan vinrött ut men om man tittar närmre så ser man att lacket faktiskt drar åt lila. Lacket har också en massa skimmer i sig och då framför allt i rött men i flaskan så kan man också se lite silver glitter men det är inget som syns på nageln.
Måste säga att jag älskar detta lack, hållbarheten är fantastisk och lacket är så otroligt snyggt.
Har använt Scratch Nails No Yellow Nail som baslack, fyra tunna lager Dragon's Breath och sedan ett lager snabbtorkande överlack, Seche Vite.
På bilderna så har jag haft lacket i ungefär en vecka.

BB Couture kan köpas hos OverallBeauty och kostar $9.
Tyvärr så såg jag ett meddelande i förggår från Kim på Overall Beauty att Dragon's Breath är slut och att det kanske inte kommer fler heller.

3 kommentarer:

  1. Det här är en riktig goding!

    SvaraRadera
  2. Kerstin: Det är superfint och som sagt så sitter det väldigt bra!

    Nailtastic: Är väldigt glad att jag köpte detta och förstår inte riktigt hur det har kunnat ligga i min låda otestad i ett år...

    SvaraRadera