måndag 23 maj 2011

Bloggträff med Daisy Beauty och The Bodyshop

Bilden lånad från Kicki.I onsdags så var jag på bloggmiddag med Daisy Beauty och The Bodyshop på restaurangen En halv grek plus turk. Vi var i deras chambre separée, en egen del eller eget rum på resturangen som hade väldigt mysig inredning med låga bord och soffor. Hela känslan var att man satt hemma hos någon. Maten var helt fantastisk med bland annat hommus, tatziki, linsröra, filodegknyten och marinerade svampar.

Kicki berättade om lite nyheter som kommer att komma på Daisy Beauty, de kommer att ha en modeinriktad blogg och Zaida kommer att skriva mer om hudvård också. Det kommer också att komma en ny hårbloggare som heter Elisabet.

The Bodyshop presenterade sin nya kollektion Honey Bronze som släpps den 23 maj. De berättade också om sitt sammarbete med Rosendals Trädgård där de ska anlägga en örtagård för houngsbin och fjärilar och under perioden 23 maj -16 juni kommer de att skänka 20 kr för varje såld produkt ur Honey Bronze till Sveriges Biodlares förbund.


De berättade även lite andra spännade nyheter om planer på att öppna en nätbutik och så fick vi också titta på en ny body butter som släpps den 7 juli.

Det var en fantastiskt roligt kväll med fantastisk mat, spännade presentationer och trevliga människor.

2 kommentarer:

  1. Låter kul :)

    Jag skulle egentligen till Rosendals Trädgård nu i veckan för att höra mer om Honey Bronze, tyvärr så kunde ingen byta arbetspass med mig, så jag kan inte gå :(

    SvaraRadera
  2. beautynews: Vad snynd, det är verkligen en trevlig kollektion som också lyfter fram en vikitg fråga!

    SvaraRadera