måndag 11 april 2011

Mavala Art Colours och Mavalia Pop Colours

Mavalas vår och sommar kollektion heter Art colours och innehåller 6 färgglada nagellack. Jag tycker att dels så är promobilden väldigt snygg men jag måste säga att det som fångar mitt intresse här är de roliga färgbeskrivningarna som snarare förmedlar en känsla än säger vilken färg det.

Cyclades Blue - Blå som havet
South Beach Pink - Modernt rosa
Waikiki Orange - En inbjudan till solnedgången
Touch of Provance- Som ett lavendelfält
Blue Curaçao- Som en uppfriskande cocktail
Vegas Pink - En rolig och oförglömlig kväll

Jag är sugen på att kika närmre på Touch of provance, Waikiki Orange och Blue Curaçao.
Måste säga att jag blev väldigt sugen på att sitta på en vit strandsand, se ut över ett turkostblått hav och ha en paraplydrink i handen....

Hos Carina på Total Beauty kan man kika lite närmre på lacken, hon fyra st som ska testas. Dessa ska finnas redan nu i butik, ska spana efter dem på Åhlens och Kicks här i Uppsala!

Till denna kollektion så släpps också Mavalia Pop colours med 6 läppstift som är tänkt att man ska kunna matcha med nagellacken i Art Colours.


556 Wild Rose - intesivt rosa
557 Fatal Red - glamourös, härlig röd
558 Neon Pink - ljust rosa
559 Euphoric Orange - frisk orange
560 Vibrant fuchsia - chic, ljust rosa
561 Sensual Pink - en persikofärgad puderrosa

Dessa kommer att kosta 120 kr
Beskrivningarna av läppstiften låter väldigt fina och jag skulle vilja kika närmre på allihopa. Särskilt sugen är jag nog ändå på Euphoric Orange och Sensual Pink. Läppstiften säljs på privata parfymerier, Parelle och eleven.se.
Tyvärr så har jag inte hittat någon butik i Uppsala som säljer dessa men man kan alltid hoppas att Parfymeri L ska ta in dem i sitt sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar