tisdag 5 april 2011

Fiberwig LX


Fiberwig är något av en kultprodukt bland tubmascaror och den sålde som smör i solsken när den släpptes 2099 och nu kommer det en uppföljare. Har faktiskt alltid varit nyfiken på den mascaran men har aldrig kommit mig för att testa den.

Nu har jag fått möjligheten till att testa uppföljaren Fiberwig LX och det ska bli väldigt spännande.

"Nu lanserar vi d.j.v beautenizer Fiberwig LX från japans ledande tillverkare av mascara, Imju. Namnet är långt men fransarna blir ännu längre med Fiberwig LXs unika tubteknologi som bygger fransarna med varje drag. Fiberwig LX både förlänger och vårdar dina fransar. De vårdande ingredienserna som ger näring och stärker fransarna är panthenol, naturligt silkesextrakt och även naturliga extrakt från växtriket. Den halvmåneformade borsten kommer åt även de kortaste och svåråtkomliga fransarna. Borsten ser till att separera fransarna och inte ge klumpar eller lämna något kladd. Som med alla Fiberwig produkter går även denna enkelt att tvätta bort med varmt vatten"

Mascara kommer att kosta ca 229 kr och finns i butik v.15. Jag återkommer med bilder och recension när jag har testat mascaran ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar