torsdag 10 mars 2011

Grönt och Unlimited Red

På senare tid så har jag haft en viss tidsbrits på morgonen och har därför inte lagt upp så många dagens. Ofta så blir det bara standard 1a med mascara, concealer och rouge men ibland så vill man ju piffa till sig lite extra. Igår var en sån dag men tyvärr så blev det litet stressigt så jag myset med min katt förlänge, han är ack så mysig....
Grönt är en färg som jag gillar väldigt mycket och jag har några skuggor som har bilvit favorite. För ett tag sen så köpte jag tre st skuggor från Pierre René och de är förvånadsvärt bra!
På bilderna så kan ni se att det har creasat lite men kortet är taget 14 timmar efter att jag sminkade mig och jag har dessutom varit och tränat så jag tycker att det höll väldigt bra ändå. Läpparna har jag lagt på läppglanset igen för det höll inte i 14 timmar...

Ansikte:
Nvey Eco moisturising fluid foundation i 510
Skin Food Salmon Dark circle concealer cream i 01
Lumiere Minerals Salmon concealer
NYX blus i Taupe
The Bodyshop Roseflower blush i Pink

Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Pierre René 01
E.l.f Eye Transformer den gröna och den gula
Isadora Inner Liner i Blonde
MAC Sculpt & Shape i Accentuate
Isadora Wigwham

Läppar:
L´Oreal Glam Shine 6 H 503 Unlimited Red
Jag har börjat med att grunda med min UDPP och sedan lagt Pierre René 01 över hela locket och suddat med min fluffiga borste 217 från MAC.
Vid den inre ögonvrån så har jag först använd den guldiga skuggan och sen gått på med den gröna skugga båda från E.l.f Transformer paletten. För att se lite piggare ut så har jag haft den hudfärgade skuggan Blonde på vattenlinjen. På ögonbrynsbenet så har jag använt den hudfärgade skuggan Accentuate.
På läpparna har jag ett läppglans från L´Oreal som heter Unlimited Red men jag tycker att den är mer koppar än röd. Fin är den i alla fall och den har tjusigt guldglitter i sig som inte syns på bilderna.

2 kommentarer:

  1. Jättefint! Man kanske skulle ta och spana in de där Pierre René...

    SvaraRadera
  2. Kerstin: Tack! Skuggorna som jag provat från Pierre René har varit väldigt bra och de är ju billiga så jag kan absolut rekommendera att man spanar in dem!

    SvaraRadera