tisdag 22 februari 2011

Snabb & enkel: Coffe och Plum Passion


Superenkel och snabb sminkning, det är ofta något sånt här som jag kör på om jag har bråttom. Eyeliner hoppar jag ofta över om tiden tryter riktigt men vill jag ha lite extra defintition och har 1-2 minuter över så brukar jag ta lite kajal längs med ögonfransarna. Jag experimenterar också lite just nu med färgen på ögonbrynen. Bestämde mig för att ge Oriflame brow kit en chans till. Tycker att den kanske är snäppet för ljus men det blir i alla fall riktigt snyggt om jag tar bara lite av min gråsvarta skuggan och sen mer av den gråbruna från Oriflame.


Ansikte:
Nvey Eco moisturising fluid foundation i 510
Skin Food Salmon Dark circle cream concealer i 01
Lumiere minerals Salmon concealer
NYX blush i Taupe
The Body Shop Roseflower blush i Pink

Ögon:
Urban Decay primer Potion
Max Factor Masterpiece colour precision eyeshadow i Coffee
MAC Sculpt& Shape i Accentuate
MAC Kohl Power pencil i Orpeheus
Isadora Inner liner i Blonde
Isadora WigWham mascara

Läppar:
Pierre René Sweet Berry gloss i Plum Passion

Jag började med att grunda med UDPP och sedan applicerade jag krämögonskuggan Coffe över hela ögonlocket och tonade ut den med fingrarna. Som highlighter har jag använt den hudfärgade skuggan Accentuate. Orpheus är en av mina abosoluta favoriter bland eyeliners då den har en sån perfekt färg och är lätt att måla med och att sudda. Den är inte för svart, för brun eller för bronsig utan helt enkelt prefekt. Skulle bra gärna vilja att MAC repromota denna någon gång.Jag har användt Orpeuhus längs med ögonfransarna både de övre och nedre.
För att göra en ganska neutral sminkning lite roliga så slängde jag på lite Plum Passion på läpparna, den ger en ganska rosalila färg som är otroligt fin och sen luktar glosset godis!

3 kommentarer:

  1. Kerstin: Tack! Coffee är fantastisk, perfekt för de dagar som man inte hinner så mycket mer och desstuom en bra bas för bruna sotningar.

    Sminkan: Tack!

    SvaraRadera