fredag 21 januari 2011

Mavalip: Servilla och Bahia

Mavala har alltid varit ett av mina favoritmärken när det kommer till nagellack, har inte så många i min samling nu men när jag började skaffa nagellack så blev det alltid Mavala.
När jag första gången hörde talas om att Mavala hade läppstift i sitt sortiment så blev jag både förvånad och glad. Förvånad mest för att jag hade missat det totalt och skulle nog ha fortsatt att vara ganska okunnig om läppstiften om inte det hade stått i tidningarna om att Maria Montazamis favoritläppstift var Mavalip Alaska.
Då tror jag inte att Mavalip fanns att få tag på i Sverige men nu finns de bland annat att köpa hos Eleven eller välsorterade parfymerior.
Jag vill ju gärna se läppstift live eller åtminstone ha ganska bra bilder på dem när jag ska beställa från nätet, tyvärr så tycker jag att bilderna på Eleven är lite svårtolkade...

I slutet på året så fick jag möjligheten att prova två läppstift från Mavala och jag valde ut två st färger som jag trodde kunna passa; Sevillia och Bahia.
Ingen av dem såg riktigt ut som jag trodde men de är fina ändå.

Sevilla är ett rött läppstift som går åt det gula hållet, jag föredrar röda läppstift som drar mot blått eftersom det är snällare mot mina tänder, men detta passar riktigt bra ihop med min hudton och är faktiskt klädsamt.

Bahia är ett rosa eller snarare magenta läppstift och det är min favorit av dem två. Otroligt snyggt, det är en ganska mörk nynas av magenta så den lyser inte på samma sätt som Lickable gör men jag skulle tro att de ligger varandra hyfsat nära.

Båda två känns återfuktande och är lätta att applicera. De går på riktigt täckande och sitter helt okej. Jag har inte gjort några riktigt hårdtester av läppstiften, har haft dem på jobbet och här hemma. Skulle säga att detta är riktigt bra budgetläppstift och jag blir sugen på att prova fler! Skulle vilja ha ett läppstift som går mot lila, jag tror att de finns några stycken men ingen av dem finns på Eleven så vitt jag kan se.

1 kommentar: