måndag 10 januari 2011

China Glaze Anchors Away våren 2011

Den 12 januari så släpps China Glaze vårkollektion i USA men jag såg att de redan nu finns för pre- order på Transdesign och de skickas då iväg den 12 januari som är det officiella datumet som de släpps i USA, när de släpps i Sverige vet jag inte.

I denna kollektion så ingår lacken:
Ahoy!
Below Deck
First Mate
Hey, Sailor!
Knotty
Life Preserver
Lighthouse
Pelican grey
Sea Spray
Starboard
Sunset Sail
White Cap

Jag har varit lite skeptiskt till denna kollektion, speciellt när de första promobilderna på bara flaskorna släpptes. Det såg ut att vara mycket krämlack och det är inte riktigt min grej.
Nu däremot så har det kommit swatches, dels på China Glaze facebooksida och sen har också Scrangie och Temptalia (1 och 2) publicerat bilder. Helt plötsligt så känns kollektionen lite spännande, har sett några lack som jag defintivit är intresserad av.
De som har fångat mitt intresse är: Below Deck, Sunset Sail, Ahoy!, Sea Spray och White Cap. De är alla väldigt fina och ser ut att kunna vara unika i min samling. Skulle däremot inte säga nej till resten av lacken då de är otroligt fina hela högen!

Är ni sugna på något/några lack från denna kollektion?

2 kommentarer:

  1. Jag är egentligen inte heller så förtjust i cremelack, men jag tror jag är lite nyfiken på Below Deck och Pelican Gray, och kanske Sea Spray.

    SvaraRadera
  2. Roxcat: Det ser ut som att det i Pelican Grey och Sea Spray ska finns något slags skimmer. Det ser i alla fall så ut på bilderna hos Scrangie och Temptalia.

    SvaraRadera