torsdag 4 november 2010

Guld och gröna skogar

Samtidigt som jag köpte två gloss från Pierre René så spanade jag också in ögonskuggorna och blev positivt överraskad. De jag tittade på är rikitgt pigmenterade och lätta att hålla på mig och eftersom Lindex hade ta 3 för 99 så slog jag till på två gröna och en brun. En av de gröna tror jag är en väldigt bra dupe till MAC Sumptuous Olive, vilket är en av mina favorit ögonskuggor, men jag kommer att göra ett separat inlägg om det.Till den här sminkningen så valde jag återigen att bara ha en enda färg på locket och det är en guldgrön skugga och jag tyckte att den var väldigt lätt att jobba med.
Som ni kan se på den undre bilden så har jag inget läppglans på och det är eftersom jag kom på medan jag fota att MNY 765, det ljusgröna glosset, skulle vara lite läckert till.

Ansikte:
Lumiere minerals foundation i Light neutral
MAC select moisturecover i NC20
Lumiere minerals Salmon concealer
Yves Rocher Bronzer
The Body Shop Pinkflower blush i Pink

Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Pierre René No 04
E.l.f eye tranformer, den gröna
MAC Sculpt&Shape i Accentuate
Maybelline the Colossal waterproof

Läppar:
MNY 765

Detta är en väldigt enkel sminkning, UDPP som grund på hela locket ända upp mot brynbenet. Har sedan tagit en platt borste och packat No 04 över hela locket och sedan suddat med min 217 från MAC. I den inre ögonvrån har jag lagt den gröna skuggan från E.l.fs eye transformer.
För att sudda kanterna har jag använt mig av Accentuate som ligger väldigt nära min hudton.
På läpparna har jag som sagt på den övre bilden MNY 765, som är ett ljusgrönt gloss. Är förtjust i min, det ser lite konstigt ut på bilden men i verkligheten var det inte alls lika markant. Snyggast är nog gloss över ett läppstift av något slag men jag gillar det lite så här också. Blir lite intressant.....

3 kommentarer:

  1. Ögonsminkningen är riktigt snygg! Glosset är också fint! Oväntat snyggt, tycker jag, med grönt =)

    SvaraRadera
  2. Kerstin: Tack, visst är det lite roligt glosset. Är mer diskret i verkligheten men i vissa vinklar så flashar det till.

    Sminkan: Tack!

    SvaraRadera