fredag 8 oktober 2010

Too Faced Enchanted Holiday 2010


Nu börjar julkollektionerna dyka upp och med dem de fantastiska limited edition paletter som alltid finns kring jul. Too Faced julkollektion heter Enchanted Holiday och innehåller tre paletter och ett sminkkit. När jag såg dessa bilder hos Temptalia blev jag väldigt förtjust, promobilden är otroligt fin och paletterna.....Temat är älvor och förpackningarna är faktiskt hur gulliga som helst. Mest sugen är jag på Glamourlandpaletten, den har den snyggaste förpackningen och innehåller ganska många ögonskuggor. Jag såg hos Pssion idag att den alla redan kan köpas hos Eleven men priset är lite i saftigaste laget för mig, 595 kr. Den är dock väldigt, väldigt fin.


Too Faced Enchanted Glamourland palette 595 kr /$49
Too Faced Pixie Pin-Ups Palette 450 kr/£25/$32
To Faced Glamour to go Fairy edition palette 249 kr/£16/$19.5

Too Faced Pixie Perfect $45


Too Faced Enchanted Holiday finns, med lite olika utbud, att få tag hos Lookfantastic, Asos och Eleven. Den enda som inte verkar finnas är Pixie Perfect.
Den här kollektion ser otroligt fin och jag är väldigt sugen på att klicka hem alla egentligen men någon självbehärskning ska man väl ha... Undrar om man kan hoppas att de kommer på julrean...?

4 kommentarer:

  1. Oohh, jag gillade verkligen förpackningarna :)

    SvaraRadera
  2. Helena: Visst är de fina, skulle kunna köpa (om de vore billigare) för bara förpackningarnas skull!

    SvaraRadera
  3. Julrea hade verkligen inte varit fel =)

    SvaraRadera