tisdag 7 september 2010

Nyshoppat: NYX från Cherry Culture

Detta är egentligen inte alls så nyshoppat då jag fick grejor i början av sommaren men eftersom jag inte har visat upp dem så tänkte jag passa på.
Cherry Culture brukar ha 20% rabatt ungefär en gång i månaden och fast de har ganska långa frakttider så tycker jag att det är värt det då.
L.A.Girls Rockstar i Overdose har jag kikat länge på och nu kunde jag inte låta bli längre, jag menar titta på den! Hade tänkt köpa Groupie också men det verkar alltid vara slut...
Jag var sugen på lite fler läppennor och en av mina
absoluta favoriter är NYX Purple Rain, så det blev 3 st nya läppennor från NYX helt enkelt, Dolly Pink, Hot Pink och Tangerine.
Hot Pink blev jag väldigt nöjd med, de andra syns inte så väl på mina läppar men jag kommer att visa bilder på det i ett senare inlägg. NYX Femme och NYX Fire är två riktigt fina läppstift, Femme ser mer orange ut på bilden är vad den är i verkligheten. Börjar få ganska många NYX läppstift nu, kanske borde swatcha dem allihopa...?
Sedan så köpte jag också ett läppglans som jag har tittat på länge, NYX Mega Shine African Queen. Det såg ut att vara ett perfekt gloss till mig och det var det, tycker att det är otroligt vackert! Den luktar dock väldigt mycket körsbär så om man inte tycker om det så ska man undvika NYX läppglans.
African Queen är en perfekt blandning mellan rosa och lila, i vissa ljus så flashar det till ordentligt med det lila!

2 kommentarer:

  1. Vilken fin fångst! Glosset är verkligen fint på dig!

    Jag skulle tycka att det var toppen med alla dina stift swatchade =)

    SvaraRadera
  2. Kerstin: Visst är det! Tack!
    Jag ska se om jag inte kan ta lite bra kort på söndag då på alla nyx lippisar!

    SvaraRadera