fredag 30 juli 2010

Recension: Sparkle explosion från Urban by Björn Axén

Jag har fått förmånen att testa två nyheter från Urban by Björn Axén och det är dags för den första recensionen.

Sparkle expolsion kommer i en 200 ml flaska och har en snyggt mönster på flaskan. Jag vet att man inte ska döma produkten efter förpackningen men en rolig/snygg förpackning gör produkten mycket mer lockande, i alla fall för mig. Den innehåller också Uv-skydd.

I pressmeddelandet så står det så här:
Vi är mycket stolta över att ha skapat en glansspray som ger maximal glans och lyster på ett snabbt sätt , utan att tynga ned eller göra håret fett.
Med Sparkle explosion blir resultatet istället superblankt med en glans som förhöjer din hårfärg.
Sprayen är parfymerad med hypoallergenic parfym vilket betyder att den är speciellt utvecklad för att passa en känslig hy.

Jag har faktiskt inte sån stor erfarenhet av glansspray och det av den anledningen att jag inte har tyckt om hur de känns i håret. Det brukar kännas ganska klibbigt och dessutom så har jag det typiska skandinaviska med tunna/fina hårstrån och det är svårt att hitta glansprodukter som inte tynger ned håret.

Sparkle explosion har jag testat till av och till från det att jag fick den i början av juli och jag blev positivt överraskad. När jag sprayade med denna första gången så slogs jag av att sprayen inte känns i håret. Den har en torr forumla och det känns verkligen inte att man har något extra i håret. Glansen som man får av sprayen är bra och jag tycker att den luktar ovanligt gott också, tycker att vissa hårvårdsprodukter luktar så otroligt mycket parfym att jag går omkring och nyser i en halvtimma.
Att den innehåller UV-skydd är ett stort extra plus också.
Det enda som jag kan klaga på är att jag tycker att priset är lite högt men trots det så gillar jag verkligen denna glansspray och kan deifinitivt tänka mig att köpa en ny när den här är slut.
Den beräknas komma ut i butiker i Augusti .


Rek pris: 130 kr


Denna produkt har jag fått i recensionsyfte.

2 kommentarer:

  1. Jag ska nog testa denna. Använder för det mesta glansdroppar, men tycker ofta att de gör att håret känns fett. För mig funkar spray bättre och den här var ju inte så dyr heller.

    SvaraRadera
  2. Nailtastic: Jag gillar den eftersom den inte känns i håret, har en glansgel som jag brukar använda och den känns mycket mer och syns (ser lite småfett ut om man råkar ta för mycket).
    Denn här kan defintivt vara värd att testa.

    SvaraRadera