lördag 19 juni 2010

Kungligt Bröllop

Idag är det ju som bekant Kronprinsessans bröllop och jag ska defintivt titta! Sitter redan med tv:n på och lyssnar på SVT:s rapportering.
Jag har inte laddat med något särklit och har varken gjort någon särsklid sminkning eller naglar dagen till ära... Sitter och lackar naglarna men inte i någon spännande färg.
Jag har suttit och tittat på lite bilder från gårdagens fest och jisses vilka vackra klänningar, riktigt Hollywood glamour! Kronprinsessans klänning var nog det vackraste, så otroligt vacker, klänningen är verkligen en dröm! Både Prinsessan Madeleine och Kronprinsessan Mary från Danmark var också otroligt vackra och såg ut att ha kommit direkt från röda mattan i Hollywood!
Det ska bli kul att se alla klänningar, smycken, frisyrer och sminkningar och speciellt att få se Kronprinsessans brudklänning! Vad kan jag säga annat än att jag älskar glamouren.....

(Bildkälla: Aftonbladet)

2 kommentarer:

  1. Jag kom just hem från jobbet och zappade in på svt, missade själva vigseln men ååååhhh vad fina de är! Håller med, så himla vackra klänningar igår!

    SvaraRadera
  2. Helena: De är otrolig fina och klänningarna......

    SvaraRadera