söndag 2 maj 2010

Tävla om lyxig vinst hos Campadre


Någonstans bland min gamla blogginlägg finns det en bild från Campadre. Leta upp inlägget och skicka länken till Campadre. Bilden har en liten Campadre logga på sig också så den är lätta att skilja på från mina övriga bilder.

Campadre.com drar nu igång en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 21 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldrarskap och livstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till win@campadre.com och ange där att du hittade tävlingen på min blogg. Maila gärna alla länkar på samma gång, och inte en i taget.
Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här -http://www.campadre.com/campadre/bloggpussel/

Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till oss att vinna.

Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får vårt nyhetsbrev.

Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till oss.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och Make it Fab.

2 kommentarer:

  1. Jag ska absolut delta i tävlingen! :) men hur förstår man att en bild egentligen är en pusselbit & inte en bild som tillhör ett inlägg? Lite dålig förklaring på hemsidan, eller så är det jag som bara inte förstår.

    SvaraRadera
  2. Bilden är alltså inte den som ligger i detta inlägg utan ligger någon annastans i min blogg.

    SvaraRadera