söndag 17 januari 2010

OPI Russian Navy Suede

Det första lack som jag använde från beställningen från Transdesign var OPI Russian navy Suede.Jag var väldigt entusiastisk över OPI Suede och hade egentligt tänkt köpa alla lack som ingick i den kollektionen, men sen när jag hade provat Nubar Modern Matte så ändrade jag mig.
Matta lack liksom holografiska verkar inte riktigt vilja sitta på mig. Nubar Modern Matte flagade redan efter dagen efter lackningen, precis som holografiska lack verkar gör på mig.
Men jag ville ändå testa två av lacken från OPI Suede eftersom de är så otroligt fina både som matta och med ett glansigt toplack. De jag köpte är OPI Ink Suede och OPI Russian Navy Suede.

Jag lackade med Russian Navy Suede på kvällen en fredag och lät det vara utan överlack för att kunna få ett bra kort på hur det såg ut matt. På lördag kvällen så la jag ett lager av Nubar Diamont top coat över, innan jag gick och lade mig så flagade det på långfingret på höger hand.
Lappade och hoppades på det bästa. Det satt fint hel söndagen ändå till jag skulle tvätta håret då flagade det lite mer och då bestämde jag mig för att byta till ett annat lack.
Men två dagar är i alla fall okej men inte riktigt den hållbarhet som jag hade hoppats.
Jag ångrar inte att jag köpte dessa men jag är glad att jag inte köpte hela kollektionen.

Här kan ni se hur Russian Navy Suede när det är matt, färger är inte riktigt så där blå utan lite mer dämpad men skimmret är precis så som det syns.
Russian Navy Suede med ett lager Nubar Diamont top coat. Återigen så är färgen lite mer dämpad än vad som syns på bilden.
Visst är det ett helt fantastiskt fint lack!!

3 kommentarer:

  1. bra namn på lacket i alla fall..... =)

    SvaraRadera
  2. Elena: Jag gillar också namnet,OPI brukar ha väldigt bra namn och detta lack är en ny finish på ett lack från deras Russian kollektion.

    MissMalmberg: Älskar såna här färger!

    SvaraRadera