onsdag 23 december 2009

Öde korridorer och att jobba dagen för jul

Ja jag sitter på mitt jobb och helt tydligt så är det inte så mycket att göra. Heller ja egentligen så skulle jag behöva lägga in lite grejor i en databas men eftersom den dator är upptagen just nu så passar jag på att hmmm gnälla lite....
Jobbar ju som receptionist och det har varit hela 3 personer som har kommit hit, så det är inte direkt fullt upp. Vi är också en ganska liten arbetsstyrka och nu har vissa av dem gått hem så vi är hela två st personer som är kvar här just nu.
Förstår inte varför vi inte kan ha lite arbetsförkortning idag???

I vilket fall som helst så åker jag hemåt mot föräldrarhemmet i Hälsningland ikväll, kommer säkert att bli väldigt kul i jultrafiken, jag tänker då rakt inte köra om jag inte absolut måste. Jag kommer att uppdatera bloggen under julen men mest med bilder som ligger i arkivet och det som jag hoppas kunna fota ikväll.... Mor och far har riktigt pissigt ljus att fota makeupbilder med men jag ska göra mitt bästa.

När jag kommer tillbaka ned till Uppsala, någon gång under mellandagarna, så har jag en hel del planerat.
Jag kommer att lista mina bästa köp under 2009, min topp 10 ögonskuggor och läppstift och säkert så kommer det någon lite trevlig lista med diverse frågor som jag hade förra året.

Nu ska jag nog göra ett försök med databasen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar